Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulawa bez laski

spocone kobiety

Polecane posty

Gość kulawa bez laski

z jednej strony uhhhh z drugiej moze nic nie moga poradzic...co myslicie jak widzicie spocona dziewczyne na ulicy?

Gość kulawa bez laski
ale ogolnie obrzydza was to jakos?przeciez kazdy jest w stanie wyobrazic sobie taka sytuacje.

Rzadko takie widuję, naprawdę. Więcej jest śmierdzących, spoconych facetów.

Rzadki widok - spocona kobieta w mieście. Nie wiem, może na wsi jest inaczej. Babeczki chyba częściej się myją i używają antyperspiranty... A faceci... Obrzydzenie mnie bierze jak widzę niedomytego i syfiącego kolesia... I jeszcze najlepiej w podkoszulce i z bebechem na wierzchu, fuj!

Gość kulawa bez laski
no wlasnie dzis jechalam w autobusie z kumpela, przed nami siedziala dziewczyna spocona jak mysz, oczywiscie moja kumpela ma niewyparzony jezor i musiala pod nosem skomentowac ze moglaby zmienic koszulke,pech chcial ze dziewczyna to uslyszala i sie obejrzala i to mnei bylo glupio za zachowanie kumpeli. mnie to jakos specjalnei nie rusza jedni poca sie bardziej inni mniej grunt zeby nie smierdzieli ale moze jestem odosobniona w swoim zdaniu...

elenve... Rzadki widok - spocona kobieta w mieście. Nie wiem, może na wsi jest inaczej. Babeczki chyba częściej się myją i używają antyperspiranty... A faceci... Obrzydzenie mnie bierze jak widzę niedomytego i syfiącego kolesia... I jeszcze najlepiej w podkoszulce i z bebechem na wierzchu, fuj! uwierz mi na wsi ludzie tez maja wodę, łazienkę i wiedza co to higiena i antyperspirant. nie ma zależności czy wieś czy miasto. brudasy w mieście tez są. czasami nawet większe niż na wsi !!!!!

cos w tym jest, właśnie siedzi przede mna laseczka, której nawet perfum nie pomógł...

Gość kulawa bez laski
zapomnialam dodac ze potem jak probowalam jej przedstawic swoje argumenty ze nie powinna tak komentowac to uslyszalam ze "tobie to by gowno pod nos podlozyl i bys nie zauwazyla"

w dzisiejszych czasach głośne komentowanie jest bez sensu... Żadnej reakcji, jeszcze po twarzy mozna dostać...

Gość fgfgfggghgh
mi tez to zwisa, nie patrze po ludziach

Gość zalezy od zapachu potu
ja swój lubię w zasadzie nie używam żadnych antyperspirantów bo wysuszają skórę a to mi nie odpowiada

Gość jarek spod monopola
dla mnie to jest oblesne i twoja kolerzanka dobrze zrobila bo inaczej chodza takie brudasy;/

Aaa, no i bez przesady, ze każdy spocony w lato śmierdzi. Pot brzydko pachnie gdy ktoś ma jakieś choroby lub gdy jest jak to mówią "przepracowany" a jak z kogoś woda cieknie to to nie ma praktycznie żadnego zapachu.

Gość kulawa bez laski
jako ze nie zauwazam ze ktos jak jest spocony to na pewno smierdzi.no ja jakos nie poczulam nic po prostu byla mokra,ale co sie dziwic jak w autobusie jak w piekarniku. tez mysle ze moja kumpela zachowala sie prostacko ale nei przetlumaczysz...

Gość fgfgfggghgh
kolezaneczka bedzie keidys stara, brzydka i tez bedzie smierdziec, na razie najbardziej smierdzi jej charakter, strach pomyslec co bedzie na starosc.

Gość mbrmbjri
jarek a tobie koleRZanki pod monopolwym pachną?:D

Gość kulawa bez laski
tez ostatnio zauwazam ze z nia to juz obciach wyjsc gdzies bo zawsze jakis przypal jest:(