Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczonaR

Mój facet miał romans z mężatka

Polecane posty

Gość narzeczonaR

Jesteśmy ze sobą od trzech lat .Dowiedziałam się ,że mój chłopak miała romans z mężątką ponad rok.Ona go zostawiła wróciła do męża .Długo nie mógł się pozbierać .Ale, teraz jak o tym myślę ......czuje niesmak . Jak mógł jeździć do mężatki jak jej mąż był w pracy . Trwało to długo ,bo ponad rok czasu . Obawiam się czy ,kiedys nie bedzie miał też skrupułów...............

Gość narzeczonaR
halo co o tym sądzicie?

Gość ellli28
Mój facet robil dokladnie do samo, przez wiecej niz rok czasu, zanim mnie poznal. Mysle ze byl w niej zakochany, ale ona wybrala meza. Tez czuje niesmak, mimo ze dowiedzialam sie juz ze 2 lata temu. Jakos to wraca i nie wiem co o tym myslec. Powiem, ze stracilam do niego szacunek. Nie wiem czemu, po prostu zaczelam go inaczej traktowac.

Gość miranda_Mc
kobieto uciekaj od tego typa jak najszybciej.!

Gość narzeczonaR
ellli28 powiedział Ci o tym ? jak długo trwał ich romans? Ten trwał ponad rok ,ale jeszcze kilka lat po tym do niej skomlał . mam ciągle uporczywe myśli w głowie jej mąż w pracy a on jak pies po nocach .Niby planowali wspólne zycie ,ale nagle ona odeszła . Boje się ,że moze mnie ,kiedys tez tak oszukiwać .Też mam czasami obrzydzenie do niego.

Gość to zwykły kutasik
latał wylizywac po mężu fujjjjjjjjjjjjj zdrajcom się nie ufo:P

Gość klaudiiiiiiiiii
kochana - co bylo a nie jest, nie pise sie w rejestr!!! zabladzil, popelnil blad - i tyle. to przeszlosc. jezusku, nie zdradzil cie, daj sobie spokoj!!!!!! poweidzial ci o tym, bo ci ufa.

Gość ellli28
Nie powiedzial mi o tym. Dowiedzialam sie przez przypadek. Wtedy dopiero opowiedzial jak to bylo. On taki babiarz byl i wykorzystywal swoja urode to poznawania kobiet w sieci. Nie z jedna mezatka mial cos wspolnego, wiec tym bardziej czulam niesmak i niechec do niego. Szybko przyszedl brak szacunku i ponizanie go. Tutaj nie chodzi o to, ze to przeszlosc, ze nie zdradzil mnie... Tutaj chodzi o cos zupelnie innego, ale ten kto tego nie doswiadczyl nie bedzie wiedzial jak to jest.

Gość narzeczonaR
ja też dowiedziałam sie przypadkowo i tez poznali sie w sieci.

Gość cdskjckheiuyfi
chyba bym sie zastanowiła czy kontynuować zwiazek

Gość reklama kafeeeee
facet jak facet swinia:D

Gość facet jak facet
ale te niektore mezatki, to zwykle lancypudry. kiedys tez sie spotykalem z pewna kobieta i dowiedzialem sie przez przypadek, ze ma meza, w dodadtku ciapatego. gdy ja zapytalem, dlaczego mnie oklamywala i nie powiedziala, ze jest mezatka, stwierdzila ze zapomniala mi o tym wspomniec. ot, zaniki pamieci. perfidna baba, ktora do konca probowala sie wybielic i zrzucic cala wine na mnie. w glowie jej tylko romanse i przyjemnosci. z tego co wiem, w tej chwili znow ma romans z jakims kolesiem - to juz 3 w tym roku.

Gość mhmjh,h,h,hk,
to pewnie niezla laska z niej ze tak sobie pozwala

Gość brzydze sie tymi tepymi
laskami, ktore maja meza a wdaja sie w romanse i rozbijaja cudze rodziny, zwiazki. oby sie w piekle smazyly, razem z tymi fagasami z ktorymi zdradzaja.

Gość narzeczonaR
ale, on wiedział ,że jest mężatką od początku .On jest i był kawalerem . Ciekawa jestem opinii Panów .....na związki z mężatkami

Gość Mój niestety też. Powiedział
mi jednak, że ona oznajmiła, że są z mężem w separacji i że nie mieszkają razem. Dowiedział się że jest inaczej kiedy ona się do niego przeprowadziła a mąż przyjechał jej szukać. To też powoduje we mnie niesmak i nie wiem co zrobić z tym :(

Gość nxjkedh Miła
olej dziada .Ja bym tam takiego przeżytego juz nie chciała :Z:P

Gość To o mnie ...
Mam wrażenie. Miałam romans z jednym. Jeszcze niedawno do mnie pisał. Pisał też, że jakby mnie spotkał to miałby problem. To R to jego nazwisko?

Gość To o mnie ...
I wiem, że zaczął się z nią spotykać, bo ja nie chciałam do niego przyjechać. A wcześniej wyjechałam. Chciał dziecko ze mną...

Gość narzeczonaR
R to pierwsza litera alfabetu A,czemu miałby problem jakby Cię spotkał?

Gość To o mnie ...
Jak twierdzi, to ja wepchnęłam go w jej ramiona, bo go nie chciałam.. A on jeszcze walczy ze sobą..

Gość narzeczonaR
litera imienia nie wiem czemy wyskoczyło alfabetu :)

Gość To o mnie ...
Bo trudno byłoby mu się rozstać..

Gość To o mnie ...
Chciał dziecko ze mną, a będzie miał chyba z nią. Bo tak mi napisał ..

Gość To o mnie ...
My poznaliśmy się w realu. W restauracji mnie zobaczył, a potem zaczepił na ulicy.. a potem spotkanie niby w sklepie, potem mnie podwiózł.. itd.

Gość moj tez...
Mój narzeczony też miał romans z mężatką na krótko za nim mnie poznał.Niby nie wiedział od początku,że Ona ma męża.Dowiedział się dopiero po pół roku,że jest mężatką i ma dziecko.Zakochany,chciał budować z nią przyszłość..ale w końcu przejrzał na oczy,że nie robiła tylko męża w ciula ale i jego.Dla mnie to nie do pojęcia jak można wpierdzielac się w cudzy związek..Mój niby nie wiedział,że ta męża ma..ale jak się dowiedział to jednak chodziło mu po głowie..żeby z nią być ze względu na wszystko.

Gość lapapapaa
No i co z tego,ze wasi faceci mieli romans z męzatką.Czy to jakies przestępstwo? Co Was to obchodzi,to było ich zycie,nie wasze.

Gość ellli28
A duzo nas obchodzi, bo przynajmniej wiadomo z kim sie ma do czynienia. Normalny, pozadny i szanujacy sie czlowiek nie wpierdala sie w czyjes malzenstwo!

Gość khgjkhg
dokładnie kurwa zdradza a kto z kurwami się zadaje ten kurwiarz czy warto być z kurwiarzem

Gość fiskulina czy jak tam
podzielam opinie kur wiarzawiarza .Cieżko z moralnoascia u takiego