Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Aga

Powroze.

Polecane posty

Gość Kasia111111111111
Kasia 20.05.1990 Bartosz 16.03.1989 Czy on tęskni? Wrocimy jeszcze do siebie?

Gość To może jaaaa
Justyna, 29.11.1987, czy zakocham sie, bede szczesliwa (maz dzieci), kiedy? Czy moze bede skazana na samotnosc na zawsze:( Dziekuje

Gość monika19.02.1985
Kiedy znajde prace? Monika 19.02.1985

Gość ggggjhdgu
martyna 31.12.1992 kiedy spotkam prawdziwą miłość?

Justyna 19.10.1978Czy będę z tym ,którego kocham?

Kasiu, widze, ze Bartek jest osoba zaborcza. Wasze rozstanie bylo spowodowane najprawdopodobniej jego zazdroscia, nieuzasadniona. Daj mu troche ochłanąc. Za 2-3 tygodnie powinien sie do Ciebie odezwac. Oczywiscie, ze teskni. Co do Waszego bycia razem, to wszystko zalezy od Was. On jest zaborczy, a Ty w goracej wodzie kapana. Powinniscie szczerze porozmawiac i dojsc do porozumienia.

Gość nieee-precz-szatanie
jak wyzej, hiehihiehiheeee

Gość Kasia111111111111
Zgadza sie. Nie wiem skad to pani wie. Skoro przeszlosc sie zgadza to mam nadzieje ze przyszlosc tez. Dziekuje :)

Gość Kasia111111111111
a czy moge napisac na maila? mam jeszcze kilka pytan.

powróży mi pani jeszcze choć jestem już szósta ?? Jak tak to ewentualnie zostawe Agata 05,02,1984 chciała bym wiedzieć czy bede miała jeszcze jedno dziecko i jak tak to kiedy

Justyno, starasz się zawsze być taktowna i miła. Jestes bardzo powsciagliwa. Boisz się krytyki. Czesto nie masz własnego zdania i idziesz za ogółem. Jestes łatwowierna. Cenisz sobie wartosci takie jak dom i rodzina. Jesteś romantyczną, gotową do poświęceń. Jednak z łatwością można Cię zdominować. Co do Twojego pytania, to powinnas na razie zajac sie soba. Twoje zycie nie moze krecic sie tylko na marzeniach o facecie. Musisz uswiadomic sobie swoja wartość. Co do zakochania się, to okreslam to na okres 2 lat. Jednak bedzie to dosyc burzliwy zwiazek, poniewaz Ty poczujesz się jakbys "złapała Boga za nogi" i bedziesz miła, sympatyczna - złe emocje bedziesz tłumić w sobie. Także Justyno, tupnij czasem nogą, nie zgadzaj sie na wszystko, a życie będzie dla Ciebie łatwiejsze.

Kasiu - możesz aga.borowska84@tlen.pl Pani Agato, przykro mi. Pięc osób to pięc osób. :)

:) ok rozumie innym razem może sie załapie Pozdrawiam

Moniko, widze u Ciebie, ze w przeciagu ostatniego roku, liczac od dzis, stracilas prace 2 razy. Co do znalezienia pracy stałej, to określam to na okres wiosenny przyszłego roku, natomiast do miesiąca czasu znajdziesz pracę, która w zwiazku z powyzszym bedzie "niestała". ;)

Martyna, jestes młodziutka, a mimo to non stop myslisz o "tym jedynym". Daj sobie czas, nie mysl o tym obsesyjnie. Do okresu 2 lat nie widze w Twoim zyciu zwiazku stalego, opartego na milosci. Bedziesz spotykala sie z kilkoma facetami, jednak beda to tylko zauroczenia.

Gość katrina_1999
I jeśli mogę prosić również, chciałabym wiedzieć czy się zejdę z chłopakiem. KASIA 06.08.1900 i DANIEL 25.04.1990 Z góry dziękuję

Jedenasta jedynaście - 5 osob juz mam, jezeli jestes zainteresowana to zapraszam na maila. ;) Znajdziesz go w stopce.

Gość To może jaaaa
Wrozka Aga- WOW, co za trafność!!! Ja rowniez pozwolilam sobie skorzystac z @,aby nie zasmiecac topiku:) Pozdrawiam

Gość monika19.02.1985
Dziekuje, zgadza się

Druga Justyno, widze, ze jestes osoba bardzo wrazliwa. Jestes sklonna do poswiecen dla drugiego czlowieka. Masz tendencje do dramatyzowania. Jesteś romantyczną, idealistką i marzycielką. Natomiast co do Twojego "wybranka serca" to jest on facetem inteligentnym, aktywnym. Potrafi wyjsc niemal z każdej sytuacji, nie lubi wywlekac uczuc na swiatlo zewnetrzne, tj. nie lubi okazywac ich na pokaz. Co do Waszego bycia razem, to macie na to duże szanse, jednak karty nie mówią jednoznacznie tak, ani jednoznacznie nie. Pokazują, że macie bardzo podobne osobowości i charaktery, więc z jednej strony to plus, a z drugiej minus. :) Życzę szczęścia. :)

Gość saasassa
moze jeszcze mi sie uda- Dominika 4.09.87- czy bede miala prace z ktorej bede zadowolona- umyslowa nie fizyczna?

Dominiko, nie. Przykro mi. Wykonalam wrozbe dla 5 osob. Jeżeli jestes zainteresowana to odsylam do linku w stopce. A Wam dziewczyny, ktorym dzis wrozylam, zycze szczescia i pogody ducha, bo wszystkie wyszlyscie takie zamyslone i smutne. Trzymajcie się. :)

Gość To może jaaaa
Agnieszko, odezwalam sie na @ :)