Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca10912

CZY W TEN SPOSOB SCHUDNE 2 KG TYGODNIOWO

Polecane posty

Gość pytajaca10912

sniadanie owsianka 2 sniadanie owoc lub jogurt lub sok warzywny obiad warzywa + miesko gotowane badz ryba kolacja nic

Gość pytajaca10912
a gdzie napisalam nić ???? czytac sie naucz

Gość pytajaca10912
up up up

Gość ankaakk
W ten sposób jedynie koncertowo rozwalisz sobie metabolizm i nawet jak jakimś cudem coś zrzucisz (wodę i mięśnie jak już) to potem będzie wielkei jojo.

Gość pokina to
hahahhaa...dobre z ta nicia. Nowa dieta :D

Czytac to ja potrafie wysmienicie, w rownie wysmienity sposob potrafie formulowac zdania, zatem, niestety, podpowiedz niezbyt celna. A dieta ciagle na 1+: 1. praktycznie same weglowodany, bez ktorych organizm, na diecie, sobie poradzi, bo dzieki neoglikogenezie potrafi wytwarzac glukoze (zeby doprecyzowac ... to glikogen) z bialka - o, jeszcze nie zapomnialem jak to dziala 2. zdecydowanie za malo kalorii, bedziesz przechodzila meczarnie, bedzie sie Tobie snilo jedzenie po nocach ... a, koniec koncow, i tak sie na nie rzucisz 3. tluszcze sa potrzebne ... i juz mi sie nie chce radzic ... bo nie bylas mila.

Gość pytajaca10912
a w ktorym miejscu nie bylam miła????????

W momencie, gdy kazalas mi sie uczyc :( Ja wiem, ze na nauke nigdy nie jest za pozno, ale teraz juz jest troche pozno, nie, zeby bylo za pozno, ale jak jest pozno, to sie po prostu nie chce uczyc, bo lepiej sie uczyc, gdy nie jest pozno, ale nie pozniej niz wowczas, gdy mialoby byc za wczesnie. Mam nadzieje, ze wszystko sobie wyjasnilismy ;) P.S. to byla tylko taka zagrywka z mojej strony ... bo rady i tak mi sie skonczyly :D

Gość pytajaca10912
oj jaki ty delikatny jestes prosiłam o konkretna rade a nie jakies pierdoły

Gość pytajaca10912
a ryba i miesko chude nie wystarcza jako białko ????

Gość ankaakk
W każdym posiłku ma być białko. Poczytaj i dopiero się zabierz za układanie diet: http://www.sfd.pl/10_wskaz%C3%B3wek_%C5%BCywieniowych-t315293.html Tu masz nawet przykładową gotową: http://www.sfd.pl/PRZYK%C5%81ADOWY_JAD%C5%81OSPIS_DLA_KOBIETY_OD_PODSTAW.-t493530.html

Gość esxrctvybun
w kazdym posiłku ????? to co jesc codziennie jaja ser i mieso ???

Gość kokosannka
O Boże jak wszyscy chcą być żywieniowo poprawni, ciekawe czy podpowiadacze i komentatorzy z precyzyjną dokładnością układają swoje menu. Moim zdaniem jadłospis normalny, masz szansę schudnąć zdrowo nawet 2 kilo, tylko unikaj monotonii. Do owsianki dorzuciłabym orzechy, nasiona - to Ci zrobi jakieś 300-350kal, na obiad sałatka polana zdrowym olejem + ryba z rusztu lub na parze - bardzo fajny obiad ok. 400-450kal, przekąski zwiekszyłabym do dwóch po ok. 150kal, np. owoce+jogurt Teraz jest sezon na bób, rewelacyjna przekąska, wiśnie, porzeczki, jagody - bardzo zdrowe sezonowe owoce, a nie podnoszą poziomu glukozy. Podobnie sie żywię i nie chodzę głodna, owszem trzeba jeść, tzn nie omijać pór posiłków, ale żołądek jest wielkości pięści i nie ma sensu pakować mu wora żarcia, jak niektórzy sugerują.

Gość pytajaca10912
kokosanka dzieki :)

kokosanka - dlaczego zywieniowo poprawni? Przeciez napisalem, ze ma jesc wiecej i wszystko :D Mozna jesc codziennie pol tabliczki czekolady, loda i snickersa ... i tez ladnie schudnac. Trzeba tylko wiedziec ... jak.

Gość kokosannka
Borsuk_morski, akurat miałam na myśli osobę o nicku ankaakk, która jakieś czarne scenariusze przewiduje o rozwalonym metabolizmie, potem odsyła do strony dla kulturystów pakujących po kilka godzin na siłowni. pytająca10912, ja mam tak, że węgle typu płatki owsiane, chleb razowy (bardzo mało), owoce staram się jeść rano i do południa, lunch: warzywa surowe z oliwą+ mięso, ryba lub strączkowe, a obiad pod wieczór to zazwyczaj kawałek ryby lub stek i ładnie chudnę, no teraz już wolniej, bo nie ma za dużo, ale wagę utrzymuję nawet jak przesadzę z czymś. Jak brałam kanapki do pracy, to wracałam do domu tak wściekle głodna, że lodówkę opróżniałam zanim ugotowałam coś na obiad, lepiej zabrać pojemnik sałaty z vinegretem i kawałkami mięsa czy fasoli, czy mozzarelli, co lubisz - po takiej sałatce nie mam wilczego głodu. Obiad jem ok. 17, potem juz nic, jak mam tłustą rybę na obiad, to jestem syta do rana:D Dwa razy wspomogłam się krótkimi dietami: tydzień norweskiej i tydzień kapuscianej, potem cały czas mój sposób jedzenia i juz jest -25kg