Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30tka :(

Upokorzył mnie facet.

Polecane posty

Upokorzył i wyśmiał. Nie wprost, ale za plecami... Wśród znajomych i w pracy. Od roku próbuję dość do siebie, ale on ma coraz nowsze zagrywki. Chciałabym sprawic mu przykrość. Wiem, że nadal jest o mnie zazdrosny. Czy jest tu jakiś przystojny i bogaty apollo, który pomoże zachowac mi godność osobistą i dać mu nauczkę?

nie prosiłam o bleblanie, to najbardziej obrzydliwy typ, który bawi sie uczuciami kobiet, wykorzystując ich najskrytsze pragnienia i lęki. Ja nie byłam pierwsza, to jego sposób na zycie. Czas, by został potraktowany w ten sam sposób. Kto mi pomoże?

czas spełnienia, jak chcesz to opowiem ci jak to było. Ale nie tu. Zmienisz zdanie. On specjalnie prowokuje kobiety i nakręca, żeby potem publicznie nimi pogardzić. Wykorzystuje też uczucia własnego dziecka. Żeby mnie przelecieć obgadał własną matkę, a żeby się mnie pozbyć wymyslił, ze tata umiera... On nie ma hamulcow przed popisami, najwyższy czas, żeby miał!

Gość przystoniak :)
a może powinnaś pokazać, że radzisz sobie bez niego swietnie?

jak pokazać, że sobie radzę?

Gość sadfghjkmliuygtrdfcv hbu
jak mozna poleciec na faceta ktory obgaduje swoja matke :O nawet gdyby byla pijaczka i prostytutka to porzadny facet nic nie powie zlego o swojej matce...nigdy!!!!!! powinnas wyciagnac z tego lekcje..jak facet szanuje wlsana matke i widzialas to na wlasne oczy wtedy sie angazuj bo tak tez bedzie traktowal ciebie.

Gość Vartam rd
masz 30 lat i "najskrytsze marzenia i lęki " ? :O :O :O myslalam że z tego wyrasta sie po liceum , gimnazjum... ale widać "ten typ tak ma" marz dalej...

Gość 30tko
z takim bym się szybko rozprawił

"myslalam że z tego wyrasta sie po liceum" myśl dalej...

Gość 30tko
zwykły frajer z tego gościa co tak Ci zrobił ;/

frajer, zgadzam się, ale on nie odczuwa konsekwencji!!! On lata sobie jak motylek, łże jak pies i nic sobie z naszego zniszczonego zycia nie robi. Ja to wszystko wiem, ale chciałaby mu dokopać na koniec. Np pokazac się z jakims bogatym przystojniakiem, który udawalby zakochanego po uszy we mnie. On jest bardzo zazdrosny o kasę i miłość. Wiem, że to, że przegapił kogoś wartościowego by mu dokuczyło. A jeżeli mój facet okazałby się gadżeciarzem to tamtego zalałaby krew. I o to mi właśnie chodzi. Chciałabym dokuczyc mu jego metodami, żeby odczuł to na własnej skórze.

"nie on wykorzystuje ale ty jestes naiwna ja pie**ole to chyba prowo bo nie ma takich debilek " wypraszam sobie. Wierzyłam w jego słowa. To nie były moje wymysły. Nie da się żyć poddając w wątpliwość słowa ukochanej osoby. To on okazał sie kłamcą i oszustem. Ja nie byłam naiwna, ja zostałam okłamana!