Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PEKAPEWOWIANKA

W aprawie allegro

Polecane posty

Gość PEKAPEWOWIANKA

Witam . Piszę z takim zapytaniem : Wczoraj zakupilam na allegro perfumy VERSACE Bright Crystal za szokująco niską cene 55zl za 90ml fakt pomysleli by NAIWNA ale zachecil mnie fakt ze opcja byla dostepna za POBRANIEM i moglam przy listonoszu sprawdzic pierw paczke i w razie obiekcji ja by zabral spowrotem. Dzis dostalam wiadomosc od zespolu allegro ze strona zostala zawieszona ( chyba okazalo sie ze to podpucha ) i pomyslalam ok nic nie stracilam ... wkoncu bylo za pobraniem , w wiadomosci pisali by wstrzymac sie z transakcja do czasu rozpatrzenia i odblokowania strony. Ku mojemu zdziwieniu za pare godzin otrzymalam wiadomosc od tego czlowieka ze paczke wysle we wtorek... ZGLUPIALAM... Odpisalam mu o tym ze dostalam wiadomosc o blokadzie jego konta i ze kazano mi sie wstrzymac z transakcjami...

Gość Ale jak ty chcesz sprawdzić
przesyłkę? Przecież ani listonosz, ani kurier, nie da ci do ręki (w sensie, nie pozwoli otworzyć) przesyłki zanim nie podpiszesz odbioru. A jak podpisujesz odbiór, to jego rola się kończy, nie może tej przesyłki z powrotem zabrać, bo niby co ma z nią zrobić? Perfumy są albo lepszymi podróbkami, albo kradzione. Zrobisz, jak będziesz uważać.