Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolejnydzienzycia

ale numer...

Polecane posty

wiecie siedze dzis w domu - bez pracy - ale dziekuje Bogu wiecie, ze wyplatalam sie wilkiem i okolica z PRZERAZAJACEJ dla mnie pracy, gdzie nie wiem... musialabym stac o MALPY. Jednak Bog na to nie pozwolil powiem wam - padlam ofiara oszustwa, zmowy, jednego CHAMSTWA I PRYMITYWIZMU. Jestem najszczesliwsza na swiecie powiem wam , ze nie musze stac o powrot do tych zerek i tyle. Powiedza mi ze sama tam bylam zerkiem - no ja nie zaczelam i baj baj. Jeszcze sie zdublowalam w kompie, a to byla praca na kompie wiecie. Raz na 3 godziny to byla praca na kompie, a moglabym tam wrocic, ale se mialam wypisac fuckinggermany w kompie a nie swoje imie i nazwisko i tyle. i to 2 razy. Ja bym tam chyba umarla. Taka kariera. I takie biura wiecie. Bo czemu uparcie stoje przy swoim zdaniu? TEMU i tyle. I koniec. NIe dam sie nigdy. No szkoda wiecie tej firmy, ale coz... zawsze jakas by byla gdyby grupa nie byla pierdolnieta na leb. Po co tam pojechalam? One sa walniete w leb tam wszystkie i wszyscy - czy ja musze sluchajcie w Niemczech pracowac w amerykanskiej firmie? Bo tak chca Polaki. Jako malpa i tyle. Ze przywalic moge komus i krzywde zrobic. No czyli tak jak pracowalam i bez zmian. Ale co tam robi moje imie i nazwisko w komputerze i to 2 razy. Jak to zmienia na fuckinggermany to moga byc. teraz bym se napisala fuckingholland i koniec. Oni tak zalatwiaja ludzi tam. To trzeba wiedziec.

Wiecie ja te laski tam moge zrozumiec - mlode - one tym kompem stoja o sklep. No i pasuje, no ale mnie? Sklep? Zwariowaly? Bez sensu wszystko. One moga ja tak nie musze i tyle. Nie musialam bo nie wroce. Na przyklad temu, ze sie zdublowalam nazwiskiem i to bylo zle i koniec. I to jest najwazniejsze - inaczej by im ten sklep przepadl a tak maja dalej ten sklep. Nie wiem. Ja tak nie moglam wpisac i koniec. Czemu? Bo tak mnie w szkole wykonczyli. Imie CALE tam moglam wpisac - jednej literki nie moglam bo to bylo takie cos , ze tak wpisalam bo raz jeden dyrektor mi cale zycie zniszczyl jak sobie zdrobniale imie wpisalam w mailu. Tak stal o zycie. Ale jakos tak powaznie ich potraktowalam i wpisalam sobie wiecie tam dwa razy nazwisko. Nie moze sie dublowac. To sie nie wraca i koniec. Bo by bylo ze nie stoje o plakietke a to najwazniejsze i koniec.

Wiecie geje to jest cos najgorszego na swiecie. Ja ich zostawiam. Niech sie geja szczesliwie dalej. Jak glupia to mnie wykoncza w calych Niemczech sie dowiem. Ja wiecie co -nawet nie musialam tam przychodzic juz bylam skonczona. Jak tylko zjechalam z pierwszego domku to sie moglam wieszac - tak juz bylam OD RAZU zalatwiona i tyle. I tak jest do dzis sie dowiem. Nie do konca uwazam tak jest i tyle. No ale... niech bedzie. Choc na Iwonke - ktora mnie od razu zniszczyla i pierwszy domek - wilk tam. Wataha wilkow i ich nie ma. Bo czym wgarowac w takiego rzeznika? Wilkiem sie zrobic i go gryzc. Co robi czlowiek gdy widzi wilka , gdy wilk go atakuje. Po pierwsze nie ma szans - jeden wilk niezbezpiecznie, a co dopiero wataha wilkow. I tyle. Bo jak na nia? WIlkiem i tyle. I bym ich pogryzla troche wiecie - haja na nich. Ale na biuro wilk nie dziala. Tam lew dziala , haja i sie poddawaja. Tylko zwierzetami w nich. A satanizm to swoja droga choc tam to przesada, ale dalej to juz moglam byc satanistka spokojnie - praca od Iwonki to satanizm bo czemu nie ona? Bo to satanistka i wiem, ze umie byc od Lucyfera, ale nie umie byc zwierzeciem i na nia silne zwierze i koniec. Ja cos zagryzie - tak skonczy uwazam za Amerykanow i za USA. Ona nie ma USA - powinna miec nie ma. Czemu? Z siostry. Ja to DOKLADNIE wiem i tyle. Ta siostra juz nie ma rodowodu, ale jest po mojej stronie - ja to wiem - i tyle. To jest skomplikowane w razie co ta siostra ma rodowod. To jest skomplikowane, ale przez to ona nie ma USA. Ma jak sie podda siostrze. Nie mnie. SIOSTRZE. To ma USA i moze spadac dalej. I teraz to USA ma i powinna wyjechac z Holandii gdzies tam - do Anglii jej zostaje i do USA. I takie jest to biuro bo czemu lew i tyle. Temu. A jak sie siostrze nie podda to zaraz USA straci. Nie chce USA bo wiem. Blad bo tylko tak sie moze liczyc, a ludzie na nia za mnie wilki bo mialam tam byc, a reszta to od A do Z swinstwo i jestem na tyle wazna ze mnie nikt nie da. Od razu sie chcialam z domku wyniesc, wszystko bez sensu i tyle. Po prostu mnie wiezili i tyle. Dla mnie to bylo wiezienie i tyle. Ja sie nie dam. A ta stara baba podpalila domek. I to nie jest wazne. Teraz co tam moze byc wazne WLOSY zeby jej kudlow nie wypalili. Bo to wiecie bylo tak, ze oni mi mieli powiedziec ty sie wynies z tego bo to nie bedzie 3 miesiace. To sie skonczy. Tyle mi mieli powiedziec. Ty zle robisz ze ty tam 3 miechy chcesz byc - wez sobie zadzwon albo sie zapytaj w tej pracy ile te nocki pojda. I TAK MIALAM ZROBIC. Zeby nie bylo, ze ja tej pracy nie chcialam bo lodowka - chcialam, ale ile - zeby mi pasowalo dalej. No i jak oni mi dobrze zyczyli to mieli mi powiedziec - 2-3 tygodnie i spadaka. No i wiecie. 1 tydzien NIECALY chyba chodzili na dniowki, ja na nocki - nie wiem dokladnie, ale mialo nikogo nie byc. Bo na pewno cos tam beda plesc, a wiecie o ktorej oni wracali, wlaczali sobie telewizor i TO BYLO DOBRZE, a co ja zrobilam wszystko zle. Nie ma idealnego czlowieka a mnie wiecie oni wkurzali - wszyscy. Najbardziej ta Iwonka. No i zaczelabym tam jezdzic autem i co? Zaraz po mnie. Transport ograny. A tak ten transport mialam, ale po co? A dalej juz nie ale by byl przeciez ale zas kaj mu wydruk godzin i tyle. Takie swinie. A bez wydruku nie mialam transportu i koniec. I TO MIALAM MIEC POWIEDZIANE w chalupie, zas nic. A teraz mam wszystko i w dupie wszystko tez. Mowie wam - teraz to juz bez rowera bym byla. Skandal i tyle :(

Ja wiecie w tych Niemczech nie mialam adresu stalego z kartki z biura w Polsce i na dodatek AUTA z tej samej kartki, niekoniecznie, ale w sumie tez lecial. I bilet byl - zdublowaly sie. No ograly mnie dokumentnie jak glupia wariatke ze wsi ktora jestem powiedza mi i tyle. Bo kazda moze sie WROCIC i sluchajcie MIEC DZIECKO NA DOLE - a ja nie. A sluchajcie czy ja tam RODZIC pojechalam na miesiac przed BOZYM NARODZENIEM bo chca mi ograc BOZE NARODZENIE kazdym innym porodoem. Jedyne co moga to byc na mnie wilki, a ja rybitwa z Litwy bo co bylo dalej? Wariatki. I co wilki zrobia rybitwie z Litwy? Nie mam pojecia. A moja matka? Co one takie. Mowie wam ja tam rodzilam jak dla mnie. PCHALAM. Bo czemu sie nie chce wrocic i nie musze. Bo nie chce PCHAC jak na porodzie i tyle. :(

Wiecie bo tam chodzi o to - czemu nie ma ksiazek dla Polski. Nie wiem. Nie mam pojecia. Bo jeden Niemeic za duzo cpa i tyle. Ale nie ten co placil. Ten za chwile wiecie. Moim zdaniem po nieudanej probie malzenstwa z Iwona mial sie poswiecic i te ksiazki nosic i tak by sie wydal i tyle. Ze w pracy nosi ksiazki dla Polski - moze Polka jakas by go z tego chciala , prace by miala. Kiedy nie chce. No ale... ze go pomawiam bedzie. Bo by nosil te ksiazki i laske mial gdzies. To nie. Tylko zeby sie wydac. A w sumie wie tyle o Polsce - raz nam tam idzie lepiej , raz gorzej - dyc by nosil te ksiazki i tyle. Dlatego napisalam, ze to cpun jest. Na pewno po sterydach. A zapieprza jak dzik tam. Wilk z jezorem, a ten zapieprza i tyle. I wszystko jest przez niego. Bo czemu ja tam wilk. NA NIEGO. Co on sobie nie mysli? Jedynie ze jest Niemcem. I po lesie niech nie lazi bo jak w niego cos wgaruje to nie moja wina bo ja mam rodowod. Jeden Amerykanin jest juz zagryziony. On chyba chce kupic psa na mnie z rodowodem - on go zagryzie. Ja tak przepadlam w szkole - tak uczen umarl jeden - po sterydach - ja z tym nie mam nic wspolnego. Ja mam rodowod - ja ich tam wszystkich mialam wykonczyc wiecie - tam w prawo, w lewo, jak w wojsku mialo byc. A ja sie balam bo se wpisalam 2 razy nazwisko w kompie jak down. Uciekac nie uciekac - co tu robic? Tak myslalam i tyle :(

Gość kuluuuus
Prawdziwaowieczkaboza-nie pierdol zes piekna.

Wiecie - szkoda mi tych ludzi tam wplatanych w swiatowa firme ale trudno - to mieli byc grupa, stac o siebie i pracy nie ma , dalej jest kontrakt, pieniadze w biurze. Ja jednym CUDEM jestem stamtad wyratowana bo nie mialam tam na nic szans tylko przepasc i to z kretesem, a jednak mnie Bog wyratowal, a inni? Tam mnie nienawidza no ale wiecie... troche litosci dla osoby bez pracy BEZ SENSU. Nic. No to taki koniec. A ten mlody Niemiec jak zacznie to skonczy ZAGRYZIONY przez wlasnego psa bo mam rzymski rodowod i mi rady nie da. Ten moj mlodszy brat niech tez ze na nie zaczyna bo wiem jaka mialam matke i jak siostry skonczyly. Moze wiecie - za bardzo im sie kojarzylam z Afryka tam i wiem przez co , ale to juz historia lecz ja jestem ze Slaska - rodzaj Afryki tez, ale nie do konca. Slask to Slask i koniec. Tej grupie przez to z Afryka sie kojarzylam. Choc niekoniecznie przez siostre jedna to musi byc i tyle. No i koniec. Czemu zmienilam zawod? Zeby miec hotele. Oni tego nie rozumieja. Zeby miec prace i zeby miec Afryke. Bo jej nie mialam. Powinnam ja miec od siostry, ale tak nie mialam. Ona tak ocalala jako Slazaczka i tyle. Tego potrzebuje bo do domu nie chce na pewno, ta druga tez. A ja wiem? I tyle. No bo co rok robilam w domu - zmienilam zawod na archeolog. I z Afryki tak mam lwa. Bo jak ja mam lwa - tak wlasnie archeologia i tyle. I koniec. Moge byc biologiem, nie musze. A zwierzetami sie interesowac to moge i tyle. I ja mam nawet laboratorium dzis bo ja jestem po labie, ale mi nie pasowal sie dowiem. No tyle ile, ale to nie moja wina - zaklamana rodzina, ja tego nie bede odklamywac bo to by trzeba cala okolice poruszyc. Po co? Ci ludzie sa szczesliwi tak jak jest. A ja i tak musze wyjechac i tyle. ?

Ja nie napisalam ze jestem piekna, ale wiesz - czlowiek chce sie czuc BEZPIECZNIE. Takie poczucie bezpieczenstwa trzeba miec i zdrowego rozsadku - dlatego zwierzeta wiesz. Tu nie chodzi o piekno tylko o jakis grunt pod nogami, bezpieczenstwo moje - dobrze to napisalam. I zdrowy rozsadek we wszystkim. Dlatego zostaja mi zwierzeta i koniec. Od lwa poczynajac na slimaku konczac bo wszyscy sie tu na mnie poobrazali, ze kiedys wilki, a dzis slimaki. No tak - DOMEK NA PLECACH - to jest slimak i tyle. Nic nie ma do roboty, ale domek na plecach. Ja tego sama z siebie nie zmienilam. To jest 6 lat zycia mojego tu NIE WIADOMO PO CO I NA CO. No co? Nie jest tak. Slimak nosi na pleckach domek i tyle.

Gość vzgxfdxgdsfgbd
schizofrenia ???