Gość endżi27 Napisano Lipiec 10, 2011 Poradźcie mi,co ja mam zrobić. Jestem z moim facetem ponad 2 lata, mieliśmy przerwę na początku roku, rozstaliśmy się, co się okazało, on kogoś poznał. Grywał z kumplami w piłkę, ona tam przychodziła i się zaczęło. Wszystko mogło trwać około pół roku-znajomość, jak twierdzi mój partner, nie rozmawiali z sobą, dopiero po naszym rozstaniu (nie wierzę w to, podejrzewam, że zapoznawali się wcześniej). Ta dziewczyna nie ma zbyt dobrej opinii, krótko mówiąc jest lekkich obyczajów. Wróciliśmy do siebie, on się zmienił w wielu względach, ja byłam spokojna do dzisiaj... Czasami wracały myśli, zadawałam pytania, pojawiał się strach. Dzisiaj spędzili cały dzień razem-to znaczy w jednym lokalu, podobno z sobą nie rozmawiali nawet. Miał wrócić wcześniej, wrócił po kilku godzinach. Jestem wściekła, chce mi się ryczeć, tak się boję, że on znowu z nią coś odwinie, on przysięga i zapewnia, że nie, ale zawiódł mnie już raz, nie potrafi mnie zrozumieć. Nie chcę go pilnować, niech wychodzi z chłopakami, ale jak sobie pomyślę, że znowu ma się z nią spotykać, spędzać razem czas, to czuję, że wariuję. Co mam zrobić:( Odejść? Kocham go i nie chcę go stracić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach