Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jak to jest

nie odzywa sie!

Polecane posty

Gość ale jak to jest

kolejna porazka:O!

Gość kolejowa2
a może rozwiniesz temat?

Gość ale jak to jest
sorry, myslalam, ze nikogo nie zainteresuje. poznalam chlopaka, wzial ode mnie nr, odezwal sie szybko. napisal mi smsa o spotkaniu itp, ja mu odpisalam na ostatniego i on juz od tego czasu milczy, czyli od wczoraj.

Gość dcjhfdb
czekaj.odezwie się. sprawdza na ile może sobie pozwolić.

Gość ale jak to jest
no wlasnie ja nie chce 1 pisac, bo ja na jego smsa odpisalam, z reszta jakos wewnetrznie czuje, ze nie powinnam pierwsza pisac, tylko czekac, ale nie jestem w stanie racjonalnie tego wytlumaczyc. chce po prostu by sie troche postaral. podobamy sie sobie na wzajem i oboje o tymwiemy, ale wciaz trzeba sie bawic w jakies udawanie...:O

Gość kolejowa2
uuu chyba trafilas na tak zwanego NARCYZA, ktory rośnie gdy otrzymuje potrwierdzenia od kobiet ze jest w ich typie Mialam raz takiego, ktory pisal smaka od czasu do czasu zeby o sobie rpzypomniec, zaprosił na kawe ale do niej nie doszło bo wystarczylo mu to ze napisalam ze sie zgadzam na nią niestety sa tez takie wlasnie dziwolagi

Gość ale jak to jest
no zobaczymy:) ale nie chcialabym wlasnie, zeby to wygladalo tak, ze odzywa sie kiedy chce i jest ok. ja w sumie pierwsza nie pisze, wiec musze akceptowac to, ze on sie odzywa. lecz z drugiej strony wiem, ze gdy facet chce, to napisze, wiec bedzie co ma byc, jak bedzie chcial, to sie postara bez zgledu na wszystko, nie ma co tlumaczyc go, ze a to niesmialy,a to nie chce sie narzucac itp...

Gość prze-mila
i co nas to kurwa obchodzi?