Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egoist_*30-1981

Facet to nie maszyna do seksu. Tez chcemy uczuć i rozmów

Polecane posty

Ok masz mnie. Wydało się: nie radzę sobie. 19 razy dziennie jeszcze dam rade, ale 24 to chyba lekka przesada. Przecież z taką intensywnością miłosc się szybko wypali. 17-stki mysla że jak facet jest w kwiecie wieku to może 30-ci razy. A tak nie jest :(

Gość Esssskaaa
dziewczyny dzisiaj sa takie nieczułe

przeklęte pragnienia ...no widzisz, trzeba było tak od razu //////////////////// jestes lepszy(30x) i muszę sie z tym pogodzić. Nie wiem jak to przezyję że po 40-ce będe mógł jedynie 16 razy dziennie(według najnowszych badań seksuologicznych). Straszne

Gość it must be provo...
egoist twoj ostatni post nijak ma sie do pierwszego :classic_cool: 🖐️

Gość nikumam ale o tzo chozi
nikt nie ptrzebuje maszin:D:D

Gość Karolajna79
Od jakiegoś czasu widzę, że mojemu mężowi powiększają się sutki. Jest dosyć potężnym mężczyzną i na początku myślałam, że trochę przytył w okolicach klatki piersiowej, ale w tym momencie on ma piersi wielkości moich (małe B) Próbowałam z nim o tym rozmawiać, ale to bardzo drażliwy temat. On coraz bardziej zamyka się w sobie, jest rozdrażniony, seks powoli w zapomnienie, śpi w koszulce....Ma 32 lata :(

Gość jasncjksancksj
to może przestań się z takimi młódkami zadawać i weź sobie atrakcyjna 26 latkę

Gość Egoist_31
jasncjksancksj to może przestań się z takimi młódkami zadawać i weź sobie atrakcyjna 26 latkę /////////////////////// Ale jak, na Kaffe lecą na mnie tylko naski, inne uciekły:(

vvvv mm a propos Egoista i jego 30 dniowych wakacji w Mielnie, Wenecji itd przeczytajcie trzy pierwsze posty poniższego tematu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4838 vvvv mm a tak miał korzystać z życia dzięki swojej bezdzietności .... ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Ale mnie wnerwiasz dziewczynko. Co chcesz udowodnić ludziom z tego forum? Że jak założyłem temat pod koniec maja że nie mam 8000pln na wylot na Ibize, to wakacje spędzę przed telewizorem ?. Za kogo mnie masz? dzis jest 11 Lipiec. Od 23 maja od kiedy założyłem ten topik "Kto sie wybiera na Ibizę w tym roku ?" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4838763 mija 50 dni. Uważasz że przez ten czas 50-dni, leżałem i sufitowałem, godząc się na to, co mi los przeznaczy ?. Otóż nie. Wytrzaskałem sobie kasę. I wyjeżdżam do Kołobrzegu, i do Mielna, na łącznie 26 dni, gdzie zarezerwowałem sobie pensjonaty. Wracam na tydzień do domu, po czym wyjeżdżam do Krakowa na 6 dni, gdzie mam wynajęty apartament, na Starym Mieście. Więc dziewczynko, jeżeli myślałaś że podzielę los twój, twojego męża, i twoich dzieciaczków, to się myliłaś. Nie udało mi się zorganizować 8000 na Ibizę - racja. mam jedynie 4800 na wakacje w Polsce. Jeżeli chodzi o Ibizę to 14 dni by mnie wyniosły 3700pln w Eivissie(Ibiza Town). Ale to cena od jednej osoby w 2-ce. Więc konieczne było znalezienie kumpla z taką sama kwotą. Nikt takowej nie miał. Więc musiałem zrezygnować i nastawić się, jedynie na Bałtyk - gdzie wcale nie jest źle, w porównaniu z zagranicą.

Gość vvvv mm
"Ale mnie wnerwiasz dziewczynko. Co chcesz udowodnić ludziom z tego forum? " a co tu udowadniać, im bardziej się tłumaczysz, tym mniej ktoś wierzy w Twoje projekcje. co do tego jestem pewna :)

Nie dziw się, że masz problem. Skoro umawiasz się z 17 latkami, to teraz musisz sprostać ich wymaganiom. Poza tym myślę, że jesteś mitomanem.

jak mozna sie ze szczegolami dzielic gdzie sie jedzie na wakacje, ile sie na to wydaje itp na jakims forum?:-O napisz jeszcze jakiego papieru toalet uzywasz i ile Cie wyniosl zwrot podatku za 2010:-O

vvvv mm "Ale mnie wnerwiasz dziewczynko. Co chcesz udowodnić ludziom z tego forum? " a co tu udowadniać, im bardziej się tłumaczysz, tym mniej ktoś wierzy w Twoje projekcje. co do tego jestem pewna ///////////// z tego co zauważyłaś to wyjaśniam sprawę całkiem szczegółowo, więc krętactwo, zmyślanie, nie wchodzi w grę. Postawiłaś mi zarzut, więc musiałem odpowiedzieć by rozwiać twoje nadzieje że ktoś ma tak samo źle jak i ty. Nie, wiedz że inni mają lepiej niz ty i twoje dzieci. Ale widzę ze zżera cię zazdrość o to, że ktoś wyjeżdża na drugi koniec Polski, po radość, podczas kiedy ty musisz tłumaczyć: 1. sobie ze brak wakacji rekompensuje ci widok twoich dzieciaczków (niedomytych i umurusanych w ..) 2. musisz przekonac dzieci że wakacje nie są ważne, bo ważne jest by tautuś i mamusia i babcia byli zdrowi :) 3. Musisz pzrekonać męża że brak kasy na wakacje i brak powodzenia finansowego w waszym związku jets ok i nie ma to znaczenia.Bo liczy się rodzina zdrowie i Chrystus :) Niech bieda macierzyństwo, i małżeństwo odbierają ci resztki młodości fizycznej i urody. Przyjemniej pobudki przy 50-ce

Tamari jak mozna sie ze szczegolami dzielic gdzie sie jedzie na wakacje, ile sie na to wydaje itp na jakims forum? ///////////////// tak, ale to moja sprawa więc ? , zajmij się swoimi problemami ok? Nie pasuje ci forum ? to zjeżdżaj na inne.

Gość vvvv mm
Egoist, naprawdę wierzysz w to wszystko, czego wypisywanie zajmuje Ci przecież sporo czasu?? Poza tym, ile czasu zostaje Ci na to, żeby zarobić na te LUKSUSOWE dwumiesięczne wakacje? Czy może w Twoim przypadku chodzi jedynie o spijanie śmietanki, bo interesy same sie praktycznie robią?

vvvv mm a co tu udowadniać, im bardziej się tłumaczysz, tym mniej ktoś wierzy w Twoje projekcje. //////////////////////////// Patrzcie ona psychologicznie robi wszystko by nie dopuscic do siebie wiadomosci że innym żyje się lepiej niz jej. Polaczka

Gość Z Op
Egoist po co podajesz na kafe szczegoly swego zycia i wyjazdow :O Odbilo ci chlopie czy jak :P

ile czasu zostaje Ci na to, żeby zarobić na te LUKSUSOWE dwumiesięczne wakacje? //////////////////////// Wspaniałe pytanie : Wrzesień -Maj 9 Miesięcy - tyle mam na to czasu. A co myśłaąłs że ktoś jest głupi i żyje jak 95% zwykłych ludzi pracujacych za 1200? Wszystko jest kwestią dobrego zaplanowania pracy w roku, i odjechania od swojego życia w lecie. te wakacje które mam teraz planuję już od września. Już we wrzesniu wiedziałem że jak nie Ibiza, to Mielno, i Kraków.

Gość vvvv mm
od września zarabiałeś, a w maju wyznawałeś, ze nie masz pieniędzy. interesujące :-)

Z Op Egoist po co podajesz na kafe szczegoly swego zycia i wyjazdow Odbilo ci chlopie czy jak ////////////// a co takiego niebezpiecznego podaje o sobie? nr PESEL, adres rejestrację?. Piszę szcegółowo żeby zazdrosnicy nie żyli w przekonaniu że zmyślam.

pierdol sie dupku:) dla mnie mozesz nawet pisac jaki nosisz rozmiar gaci, ja natomiast mam prawo napisac, ze to dla mnie glupie tak zwana wolnosc slowa kmiocie

Gość do egoist
Wracam na tydzień do domu, po czym wyjeżdżam do Krakowa na 6 dni, gdzie mam wynajęty apartament, na Starym Mieście. " a chociaz z kochanka tam bedziesz ? :D

vvvv mm od września zarabiałeś, a w maju wyznawałeś, ze nie masz pieniędzy. interesujące ////////////////////////////// pieniądze zarobione netto od wrzesnia, władowałem w jeszcze większe zyski w okresie Styczeń - Kwiecieć. W maju stwioerdziłem że nie mam 8000 koła naetto na wakacje. ale do teraz trochę mi wleciało. Zarabiałem od września i wydałem kupe szmalau na meble, obrazy rzeźby, oraz wiele moich pasji kolekcjonerskich. pomiedzy wrzesniem a majem się żyje innymi sprawami - nie tylko wakacjami Juz wiesz?

Traktuj innych tak jak sam chcesz być traktowany - to bardzo tania recepta na Twe żale. Jeśli jest inaczej nie dziw się.

Tamari pie**ol sie dupku dla mnie mozesz nawet pisac jaki nosisz rozmiar gaci, ja natomiast mam prawo napisac, ze to dla mnie glupie tak zwana wolnosc slowa kmiocie ///////////// wezmę to pod uwagę dz.i.w.k.o. ALE podtrzymuje propozycję: "nie twoja sprawa więc się nie w.p.i.e.r.d.a.l.a.j w cudze ""dane osobowe"". Martw się o siebie chłopko. :)