Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egoist_*30-1981

Facet to nie maszyna do seksu. Tez chcemy uczuć i rozmów

Polecane posty

Gość vvvv mm
"Zarabiałem od września i wydałem kupe szmalau na meble, obrazy rzeźby, oraz wiele moich pasji kolekcjonerskich." muszę chyba podziękować, bo ubawu nigdy za dużo :D

Gość zbuIwersowany82
Egoist szukam kochanka :D

vvvv mm "Zarabiałem od września i wydałem kupe szmalau na meble, obrazy rzeźby, oraz wiele moich pasji kolekcjonerskich." muszę chyba podziękować, bo ubawu nigdy za dużo /////////////////// Podzekuj rodzicom mezowi i dzieciom za nędze w której spedzisz życie do końca :) Zrozum ograniczona Polaczko, że nie wszyscy ludzie w Polsce to biedacy ja ty twój mąż, i twoje dzieci. Są ludzie którzy zarabiaja więcej niz ty i cala twoja rodzina. I np moj a potrzebą nie ejst tylko zakup odkurzacza, i opłacenie rachunków za gaz. mam inne jak np zakup mebli renesansowych - co wcale nie jest nieosiągalne dzisiaj. Ale jako polska nędzarka ciężko ci to sobie uzmysłowić.

dziwka to ty jestes:)( inwektywy takiego zjeba jak ty nie robia na mnie wrazenia) i w dodatku chorym ekshibicjonista i dennym szpanerem takich jak ty to nawet mi zal spedza pol doby na babskim forum dzielac sie szczegolami na temat wydatkow na wakacje i innymi pierdolami jestes zalosny frajerze zycze ci zebys sie utopil w Baltyku jednego cwoka mniej na swiecie nara i spowiadaj sie dalej:)

Gość vvvv mm
Egoist, rozważałeś kiedyś zasięgnięcie porady psychiatrycznej? Masz duzo czasu, pomyśl nad tym :)

Gość tamari ales mu dowalila
:D:D

Gość Egoist,z takim
podejsciem nie dziw sie ze masz branie tylko u malolat , kobita w twoim wieku dostalaby przy tobie hopla. ;>

vvvv mm Egoist, rozważałeś kiedyś zasięgnięcie porady psychiatrycznej? //////////////// widzisz dalej nie przyjmujesz do wiadomości że inni nie zyja w takim bajzlu jak ty. Zawsze będzie ci źle jeżeli całe swoje zycie oprzesz na męzu i jego dycyzjach podejmowanych pod wpływem zmęczenia, na odwal. Widzę takie rodzinki w Mielnie, przyjeżzdajace na tydzień max. Brzydcy otyli xle ubrani, zapoceni bladzi - jestescie pośmiewiskiem dla zadbanych sexownych 29-30latków.

zycze ci zebys sie utopil w Baltyku jednego cwoka mniej na swiecie swoją drogą spowiedź egoista to pikuś przy tak dennej "ripoście" tamarii

Gość vvvv mm
Egoist, w przeciwieństwie do ciebie nie napisałam ani słowa o swojej sytuacji rodzinnej, materialnej, czy społecznej. Zastanów się nad tym :)

ike to nie byla riposta akurat bo nie sile sie na riposty dla takich jak jasnie pan egoist ktory nawet nie potrafi sie normnalnie wyppowiedziec tylko wymysla jakies bzdury przykladowo na moj temat ja nie musze wymyslac pierdol o nim bo wystarczy ze sam sie kompromituje swoimi wypowiedziami codziennie:) przykro mi ale nie marze ani o milosci ani nie jestem otyla:) ale dosrac mi inaczej nie umiesz co kretynie?:) hahahahhah zabawny jestes

i kup sobie moja droga ike okulary bo moj nick konczy sie jednym i a Ty jak ta nawiedzona piszesz 2 czy ja pisze do Ciebie iike? :-O pyt ret, nie odpowiadaj narka

dlatego "riposta" jest w cudzysłowu co nie zmienia faktu, że życzenie komuś śmierci, nawet w głupiej przepychance, też jest wyjątkowo kompromitujące i szczeniackie- niezależnie od tego jaki poziom reprezentuje twój rozmówca

Gość Zuzanna Ameliiiiia
A moze byscie sie przestali klocic a za to troche podyskutowali?

Gość vvvv mm
a co Ty taka drażliwa jesteś, Tamarii?

Gość aneeteeeee
A gdzie ci faceci są? Ja jestem bardzo uczuciowa, mój mąż niestety nie.

mozliwe ale takie osoby jak on mam za nic:) na jego szczescie moje zyczenia spelnic sie nie musza,wiec pewnie wroci caly i zdrowy peszek:P PAPA

Gość vvvv mm
"A moze byscie sie przestali klocic a za to troche podyskutowali?" To miał byc żart?

Gość ike kup se okulary
ale ci pojechała, jak ty sie teraz z tego otrzasniesz?

przepraszam cię tamari za moje dwa ii:D też mam z tego powodu się utopić ?:D:D

Gość vvvv mm
"przepraszam cię tamari za moje dwa ii też mam z tego powodu się utopić ?" :D

Gość tu każda ma codziennie okres
a faceci menopauzę :D:D:D:D:D:D

Gość toz to prowo

Gość vvvv mm ty tez w pracy ?
;) jak my wszyscy ? ;)

alez nie ike jak widzisz jestem wspanialomyslna:) pisalas tyle razy moje pseudo przez dwa i i jakos nigdy nie zyczylam Ci smierci:D nic do Ciebie nie mam i nie mialam nigdy, to raczej Ty mialas do mnie "ale" bo nie znajac mnie wyrobilas sobie o mnie zdanie na podst wiadomo kogo:) milego dnia

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Przestancie sie klocic. Naprawde mozna to wszystko troche lagodniej traktowac Pracujesz Tamari czy masz urlop?

Gość vvvv mm
"vvvv mm ty tez w pracy ? jak my wszyscy ? " nie, ja na 30 dniowych wczasach na Maderze :)

Gość pracuje na 2
egoist wiecej o sobie pisz a i ciebie w koncu zdemaskuja :D:D:D:D

Gość vvvv mm ales ty upierldiwa
:D