Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egoist_*30-1981

Facet to nie maszyna do seksu. Tez chcemy uczuć i rozmów

Polecane posty

Gość Egoiste prodzekte kazdej
wciska bajki, nastolatki sie nabieraja i zaklada potem taka pojebana topik jak ostatnio :D:D:D jedna psychiczna :D:D:D ""your "gowno :D:D

pracuje na 2 egoist wiecej o sobie pisz a i ciebie w koncu zdemaskuja ///////////// jeżeli napiszesz ze jedziesz na Sycylię, i masz 4800 dichodu to w jaki sposób można cie zdemaskowac? - w żaden A moze Mileno to przykrywka i idzie o Władysławowo?. A mozę Kraków to sciema a idzie o Gdańsk? Żadna z info które zamieściłem, nie zdradzi mnie realnego w żaden sposób. A jeżeli idzie o ceny wycieczek w każdym biurze turystycznym widnieja jak byk dostępne, dla 38 000 000 Polaków 24h na dobę na stronach www.

Gość vvvv mm
"vvvv mm ales ty upierldiwa " ja? gdzie? :)

zuza urlop najwczesniej wezme za pare miesiecy jestem w pracy:)

vvvv mm - a skoro tak bardzo nie dopuszcasz do siebie info, że inni jada na40 dni wakacji. Moze zademonstruj nam swoje plany? Tylko nie rób z tego tajemnicy bo uznamy ze wakacje spedzisz w pracy a dzieci podrzucisz tesciowej

Gość vvvv mm to tchórzliwa idiotka
będzie się bała napisać jaka jest prawda

Gość do tamari
za twoje życzenia śmierci komuś winnaś mieć sprawę w sądzie. Mozan to podciągnąc pod nakłanianie do samobójstwa

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Dobra to ja zaczne. W tym roku lato bedzie do chrzanu. Zadnych ciekawych planow, bryndza z nedza, klapa na calej liniii. Bedzie siedzenie na kafe. No moze jakies pare dni gdzies... Zadowoleni?

Zuzanna Ameliiiiia Dobra to ja zaczne. W tym roku lato bedzie do chrzanu. Zadnych ciekawych planow, bryndza z nedza, klapa na calej liniii. Bedzie siedzenie na kafe. No moze jakies pare dni gdzies... Zadowoleni? ///////////////////// a jest tak, bo dawno nie byłas nad morzem, i nie wiesz że tam jest Raj. Dodatkowo myslisz o wakacjach, budzisz się, dopiero 1 lipca - prawda? A ja topik o tym że nie mam kasy na Ibize założyłem 23 Maja -zobacz jak wczesnie juz mi to chodziło po głowie ?.

Gość Dobre dobre hehehe
Ego31 vvvv mm - a skoro tak bardzo nie dopuszcasz do siebie info, że inni jada na40 dni wakacji. Moze zademonstruj nam swoje plany? Tylko nie rób z tego tajemnicy bo uznamy ze wakacje spedzisz w pracy a dzieci podrzucisz tesciowej dobre dobre czekamy vvv mmm - przestraszyłaś się ?

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Urlop w domu tez ma swoj urok. na kafe mozna posiedziec... nowych ludzi "poznac" ...

Gość albo pasuje do starej
"podejsciem nie dziw sie ze masz branie tylko u malolat , kobita w twoim wieku dostalaby przy tobie hopla. ;>" albo dla starej normalna kobita przy takim wykorkuje zgadza sie

nic do Ciebie nie mam i nie mialam nigdy, to raczej Ty mialas do mnie "ale" bo nie znajac mnie wyrobilas sobie o mnie zdanie na podst wiadomo kogo masz na myśli Voldemorta?

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Voldemort? Ooooo a ja go znam?

Gość vvvv mm
"dobre dobre czekamy vvv mmm - przestraszyłaś się ?" ale po co mam ujawniać swoje plany. przecież i tak nie wiadomo, czy takk jak Egost nie wstawię jakichś niestworzonych bajeczk, z tym ze ja nie widzę potrzeby marnowania na to czasu

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Ike - napisz jasniej.

Gość egoist31 to taki bajerant
co madrzejsze baby już otworzyły oczy :D:D:D:D

Gość vvvv mm-toz to egoist cie
popuszcza :D

Gość vvvv mm
a czy ja dalam gdzies do zrozumienia, ze choćby w minimalnym stopniu traktuje Egoiste poważnie? :)

Gość Egoist____*31
vvvv mm przeciez wiesz dobrze że pisałem prawdę o swoich planach. Ale ja wiem na 99% że twoje wakacje to jednak dom i tv? Nie chcesz kłamac to nie kłam - napisz prawdę. uważasz że tracisz czas? -dziewczyno siedzisz tutaj od 12:00 i lękasz się utacić kilku minut na podzielenie sie sposobem na wakacje? A moze ich nie masz i nie dopuszczasz do siebie myśli że inni je mają? Nie tłumacz się jak gąska tylko wyjaw nam tajemnicę

Gość nad Egoist31 płakać ni śmiać
Jeżeli chłop nie pracuje na kafe :O to coś w tym jego życiu jednak jest nie tak jak powinno :O Taki to pisze jaki on pikny,przystojny,bogaty a non stop na baskim forum:O

Gość Egoist____*31
nad Egoist31 płakać ni śmiać Jeżeli chłop nie pracuje na kafe ///////////// ale nie zmieniaj tematu do cholery

Gość Egoist
Pracuję dla kafeterii jak Regres. :(

Gość EwelinaEwa.
Egoist zarabiasz na kafe?

Taki to pisze jaki on pikny,przystojny,bogaty a non stop na baskim forum //////////////// moze zwyczajnie lubię to miejsce i lubię się tu bawić? i nie pisz non stop bo ostatnim razem bylem tu w Piatek z postem. Wiesz dobzre ze jak wejdziesz w temat i podłapiesz ciąg z ludxmi anwet negatywny, to się rozkręcasz i wpadasz w wir rozmów i sprzeczek. Normalne

Gość fsdfsdfsdfsdfsdfdsfdsfsd
vvvv mm - no to napiszesz nam cos o swoich planach wakacyjnych?

Gość vvvv mm
prosze bardzo - zaraz po powrocie z Porto Santo lecę na 11 dni do Japonii, stamtąd na 12 i pół dnia do Australii, a po powrocie jeszcze Szkocja oraz w drodze z wakacji Norwegia :)

Gość vvvv mm
jak widać nie stać mnie na więcej niż jedne 30 dniowe wczasy rocznie, no ale nie każdy może być jak Egoist 31 :)

Gość fsdfsdfsdfsdfsdfdsfdsfsd
vvvv mm jak widać nie stać mnie na więcej niż jedne 30 dniowe wczasy rocznie, no ale nie każdy może być jak Egoist 31 ///////////////// Aha. przez całe życie coś takiego słyszałem od ojca -"nie stać mnie". A moi kumple słyszeli tę samą gadkę od swoich ojców. Zakładam się ze połowa Kaffe ma to samo wspomnienie. O co tak naprawdę chodziło? O to że rodzice nie interesowali się nigdy potrzebami wakacyjnymi dzieci. Uznając to za stratę czasu, pieniędzy i zawracanie głowy. ( Czyli: Głupota dziecinada szastanie kasą, brak dyscypliny, powagi bycie nie Fair wobec Chrystusa który cierpiał na krzyżu.) teraz ty powtarzasz to samo swoim dzieciom i sobie. A przecież wbrew pozorom one w długości np:21 dni, zmieniają nasze życie o 180*. Wracasz z nich i nie tylko jestes wypoczęta ale jestes kimś zupełnie innym I podobnie jak twoi rodzice o wakacjach zaczynali myśleć 1 Lipca, Ty robisz to samo. To kiedy bys chciała pojechać? -przed 40-ka się wyrobisz? nie będzie wtedy za późno? Jezeli ty odpuścisz, to kto ma o twoje wakacje zawalczyć?