Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egoist_*30-1981

Facet to nie maszyna do seksu. Tez chcemy uczuć i rozmów

Polecane posty

Gość baby na tym forum
nie dziwne ale facet siedzący tu to albo podpuchy sekciarskie stąd te prawiki i nie tylko albo jakiś lowelas chce zarwać małolate szuka lolitki bo znudzony jest stałą partnerką albo ewentualnie znudzony modek dziewczyny nie bądźcie naiwne !!! nie ma tu bezinteresownych inteligentnych wrażliwych facetów !!!

Gość z s to także prawik?
?

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvv
i offerma obok na kocu chyba na kacu

Gość ja myślę...........
baby na tym forum Można tak powiedzieć.

wiem że metr kwadratowy działki kosztuje 2.000pln . Tak mi powiedział facet u którego wynajmuję o kurwa:)

Gość do ike
masz krzywy nos?

hmmm w sumie jakaś tam działka w necie za 2 tyś/mkw jest ale większość nie przekracza 200:)

Gość do ike
czemu masz krzywy nos?

Gość ja nie o nie ;););)
do zawsze szczery Co sądzisz o kobietach z Kafe które dały się zrobić w konia przez forumowego bajeranta Egoist? Czy są ułomne czy to jakieś nastki?

piąta klepka moze by tak jeszcze zasięgnąć u Egosta wiedzy po dał za kilogram mebla renesansowego? //////////// a po co ci taka informacja skoro i tak cie nie będzie stać, nawet na ten 1kg. ZS- napisałem ci o cenie za metr bo powoli zaczynam myślec o budowie w Mielnie własnego domu wakacyjnego. Choc z góry wiem że z ta miejscowością nigdy nie będziesz miał nic wspólnego.

więc ja cię uświadamiam egoist, że mocno przepłacisz i wyjdziesz na jelenia:)

ZS- napisałem ci o cenie za metr bo powoli zaczynam myślec o budowie w Mielnie własnego domu wakacyjnego. to daj znac kiedy bedziesz chcial kupowac, 800% zysku nie chodzi piechota Choc z góry wiem że z ta miejscowością nigdy nie będziesz miał nic wspólnego. cos jak ty z bystroscia?

Co sądzisz o kobietach z Kafe które dały się zrobić w konia przez forumowego bajeranta a daly sie zrobic bo tak napisala ta powloka z pusta czaszka?

ale ja chcę budować blisko plaży, by miec widok na morze. Nie chodzi mi o tyły miasteczka. ike więc ja cię uświadamiam egoist, że mocno przepłacisz i wyjdziesz na jelenia///////////////// dziękuję ci bardzo ale bez tego ostrzeżenia bym się wtopił po uszy na 100%. czy myślisz ze ja nie przepenetruję każdego metra działki w Mielnie? Że nim dokonam jakicholwiek działąń to nie sprawdzę wszelkich informacji w temacie ceny ziemi? - za kogo mnie masz?

Gość ja nie o nie ;););)
Poczytajcie lepiej topik o kobitach zrobionych w konia przez Egoist. Ten o manipulantach.

piąta klepka "o daj znac kiedy bedziesz chcial kupowac, 800% zysku nie chodzi piechota" //////////// - a co ty mozesz mieć wspólnego z tym tematem, ze zabierasz głos? Nie stac cię na 7-dniowe wakacje dla dzieci a chcesz za spekulacje ziemią się brać?. Oj marzycielko -do Londynu do pracy fizycznej :)

Gość POlaaaaa
piata klepka czuje sie tak od jakis 3 lat, badania krwi u rodzinnego robilam, wszystko w normie wyszlo a ja nadal czuje sie zle

egoist nawet jak sie bajki wymysla to trzeba umiec to robic a tobie nawet to nie idzie mam wrazenie ze cyferki ci sie w nicku poprzestawialy bo powinno byc egosit13 chociaz to obraza dla paru znanycch mi chlopakow w tym wieku:-O

Że nim dokonam jakicholwiek działąń to nie sprawdzę wszelkich informacji w temacie ceny ziemi? - za kogo mnie masz? za faceta, który udzielił bzdurnej informacji i nawet nie sprawdził ile w niej jest prawdy:)

Gość dajcie se siana kto sie nabier
ze?? - jedna kretynka ktorej nika nie warto wymieniac :) z koncowka z cyframi :)

Gość dajcie se siana kto sie nabier
ty sie nie podzsywaj pod offerme cwelichu jak zuzanka