Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsdsdsdsdsds

O co mu chodzilo?

Polecane posty

Gość ddsdsdsdsdsds

Bylam wczoraj na piewszej randce. Rozmawialismy na rozne tematy, takze o seksie w zwiazki. Rozmawiajac o tym powiedzial ze "nie zaczyna sie budowy domu od budowy komina". Co chcial przez to powiedziec?

Gość it must be provo...
:O taka tępa jesteś? widziałaś kiedyś, żeby przy budowie domu zamiast wylewania fundamentow, najpierw stworzono dach? Raczej chyba nie ma. Trzeba miec baze, a potem sa filary, cale konstrukcje, sufity, dachy, kominy.... jesli komin ta subtelne:D przyrownanie do fizjologii damskiej, to chcia Ci oznajmic, ze znajomosci, jesli ma miec dobre podstawy, mocne fundamenty, nie zaczyna sie od sexu.

Gość it must be provo...
anatomii * raczej :D

Gość ddsdsdsdsdsds
To znaczy ile bede musiala czekac na seks z nim? Pol roku, rok a moze dopiero po slubie?

Gość it must be provo...
obawiam sie, ze po slubie, z ktorego jednak nici ... :classic_cool: 🖐️

Gość dzieffczynaa
pewnie tylko tak bajeruje, żebyś nie pomyślała, że z niego napaleniec :P wytrawny gracz albo niskie libido.

Gość ddsdsdsdsdsds
A co ma niskie libido do tego? Jesli jest prawiczkiem to skad mozna wiedziec jakie ma libido? Jesli nie jest prawiczkiem a chce czekac powiedzmy pol roku to chyba nie ma tak niskiego libido by to robic raz na pol roku...

Gość karuzelamarzen**
Było umówić się z kimś z sex roomu czatowskiego... 🖐️ ;D

Gość ddsdsdsdsdsds
A Ty setunia taka inteligentna niby? Faceci sie smieja z twojej "inteligencji"

Jeśli jest prawiczkiem to doskonale może już wiedzieć, że ma niewielkie potrzeby. Przecież to się czuje i wie, czy bardzo pragnie się seksu, czy nieszczególnie. A jeśli nie jest i także ma niskie libido, to już doskonale wie, że może nie podołać potrzebom przeciętnej kobiety, więc się w ten sposób asekuruje. Zdarza się, że mężczyźni o małych potrzebach, maskują się swoimi rzekomymi moralnymi przekonaniami. Ale też może być tak, że trafiłaś na mężczyznę, który jest religijny, tak na serio. Pogadasz z nim to się zorientujesz.

Gość ddsdsdsdsdsds
Miałem na myśli, że mężczyźni mają już jakąś wiedzę na temat swojego libido nim rozpoczną współżycie. Kobiety niekoniecznie. Niby dlaczego? Faceci wiedza a kobiety niekoniecznie? Jak to, wyltumacz

Gość kobieta musi rozbudzic
sie seksualnie... a mezczyzna nie... jest to kwestia natury i konstrukcji takiej, a nie innej

Gość ddsdsdsdsdsds
Mezczyzna tez sie musi rozbudzic seksualnie. Jesli jest prawiczkiem to nie jest rozbudzony, ma poped, chec ale nie jest rozbudzony, kobieta dziewica tak samo, nie jest rozbudzona ale ma poped, chec.

Gość kobieta musi rozbudzic
jestes facetem?

Gość dsdsdsdsdsdsd
Przeczytaj moj pierwszy wpis. Prawiczek nie moze wiedziec czy ma duzy poped czy nie. To mozna sprawdzic dopiero jak to zrobi.

dds.... Oj, mylisz pojęcia. Rozbudzony, rozbudzona, to tyle co być uśpionym i się zbudzić :D czyli nie być przygotowanym, chętnym, pragnącym i takim się stać. Mężczyźni, chłopcy ze względu na swoją fizjologię, psychologię bardzo łatwo podejmują współżycie. Ot po prostu mają erekcję i są gotowi o ile tylko nie mają jakichś zahamowań, a chłopców po lat 13, 14, 15 bez zahamowań jest mnóstwo. Inna rzecz jak im to wyjdzie, ale już chcą i nie mogą się doczekać. Ja taki byłem, mogłem od razu i bez żadnych wątpliwości :D Byłem jak cholera rozbudzony. Dziewczyna może nawet nie odczuwać podniecenia nim zostanie właśnie rozbudzona przez mężczyznę. To są częste przypadki. Dość typową sytuacją jest zderzenie napalonego - rozbudzonego chłopaka z dziewczyną w identycznym wieku, która nie bardzo chce w ogóle próbować. Oczywiście, że jest też wiele dziewczyn, które mają ochotę na seks, są rozbudzone od wczesnej nastolatki i w wieku lat 14, 15 już przebierają nogami z niecierpliwości.

A Ty setunia taka inteligentna niby? Faceci sie smieja z twojej "inteligencji" to nie ja założyłam taki temat.......:)

Gość issskaissa izunia
z takoł kobietąm to ja bym mogla isć na jagódki:D

Prawiczek nie moze wiedziec czy ma duzy poped czy nie. To mozna sprawdzic dopiero jak to zrobi. To nie tak. Prawiczek nie wie na ile jego popęd jest duży w stosunku do potrzeb potencjalnej partnerki ale jeśli ten prawiczek onanizuje się ze 3 razy dziennie albo i więcej. Byle kawałek tyłka doprowadza go do eksplozji, myśli o seksie prawie bez przerwy, to nie mów mi, że on nie wie, czy ma nikłe libido, czy takie raczej większe. Wiem co mówię, bo ja tak właśnie miałem. Chciałem dużo i już! :D I to się potem sprawdziło. Miałem też kilku kumpli, którzy opowiadali o sobie, znałem kilka kobiet, które mówiły o sobie i swoich facetach, więc coś tam już wiem ;)

Gość dsdsdsdsdsdsd
jeśli ten prawiczek onanizuje się ze 3 razy dziennie albo i więcej. Byle kawałek tyłka doprowadza go do eksplozji, myśli o seksie prawie bez przerwy, to nie mów mi, że on nie wie, czy ma nikłe libido, czy takie raczej większe. To samo mozna powiedziec o dziewicy! Co nie oznacza ze ma duze libido, czesto to jest taki ped do 1 razy. Potem bedzie 1 seks i sie okazuje ze facet czy kobieta wcale takiego libido nie maja, nie spieszy im sie do nastepnego razu

Gość arssutramandi
dokładnie PP... mój facet, jak wynika z jego opowieści, miał tak samo... wystarczyło, że na ulicy zobaczył laskę w obcisłych szortach :D no i masturbacja po wiele razy dziennie... a gdy miał 23-25 to po prostu wrzało w nim okrutnie... jak go poznałam później... ale chęć, pragnienie i gotowość ma on zawsze ( obecnie 34lata)

Gość arssutramandi
nie spieszy im się jak się okaże, że coś komuś nie pasuje w alkowie z daną osobą...

Gość ddsdsdsdsdsds
To nie jest tylko kwestia udanego czy nieudnego pierwszego seksu. Po prostu po seksie tym napiecie spada i juz ten nieprawcziek i niedziewica nie mysli tak czesto o seksie i sie okazuje ze wcale nie ma duzego popedu

Gość ddsdsdsdsdsds
Setuna to ze Ty nie zalozylas takiego tematu to nie ma nic do rzeczy, nie zmienia to faktu ze inteligencja nie grzeszysz

Gość arssutramandi
To bardzo ciekawa teoria :D ale niestety nieprawdziwa... dziecko, ile Ty masz lat, że piszesz aż takie głupoty? 🖐️

Gość ddsdsdsdsdsds
nie mowie za kazdy tak ma, ale sa takie przypadki i to nierzadkie. Mozna bedac prawiczkiem myslec ciagle o seksie(podobnoie faceci ciagle mysla o seksie) a potem moze sie okaze po seksie ze sie ma srednie libido. Niby kazda facwt ciagle mysle o seksie, albo prawie kazdy ale faceto z wielkim libido nie ma wcale tak duzo

To nie jest tylko kwestia udanego czy nieudnego pierwszego seksu. Po prostu po seksie tym napiecie spada i juz ten nieprawcziek i niedziewica nie mysli tak czesto o seksie i sie okazuje ze wcale nie ma duzego popedu Jeśli przed inicjacją był duży popęd a po spadł, to na bank coś się stało w trakcie stosunku. Nastąpiło jakieś emocjonalne zranienie, przez co utrata pewności siebie, nawet do impotencji. Ale jeśli czegoś takiego nie było, to nie gadaj głupstw, bo dopiero będzie się chciało. Po jednym czy kilku razach libido nie spada :D Ja myślałem równie dużo o seksie przed jak i po. Wręcz nie mogłem się niczym zająć, zanim nie wyżyłem się seksualnie i oczywiście onanizm w takich sytuacjach był jedynie namiastką. arssutramandi no tak to jest :D to było aż męczące bo młody chłopak napala się nie tylko bardzo łatwo ale i z byle powodu :D gdy się trochę w tych sprawach otrzaskałem, to libido nie opadło ale po prostu zrobiłem się wybredny

Ja nie miałem i nie mam jakiegoś wielkiego libido. Znam takich co to są potworami :D i ich rzeczywiście jest mniej. Natomiast takich podobnych do mnie, mniej lub bardziej było i jest bardzo dużo. Nie wiem jak to wyrazić w procentach, pojęcia nie mam, ale na pewno nie należę i nie należałem do jakiejś elitarnej mniejszości :D Owszem, że zainteresowanie seksem może falować, zmieniać się, często przyczyną jest stres, przepracowanie, stany okołodepresyjne, ale gdy masz do czynienia z młodym facetem, który dopiero co rozpoczął współżycie, to raczej będzie on dopiero na fali zwyżkującej, że tak powiem.