Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyzunia26

co zrobic z pucatą twarzą :(

Polecane posty

Gość pyzunia26

mam strasznie grubą skóre na twarzy, duzo tłuszczu, nie jestem gruba ale ryj mam gruby :( juz nie moge sobie z tym poradzic jak ją wyszczuplic, nie piszcie ze musze schudnąc bo jestem chuda ale mam wrazenie ze wszelki tluszcz odklada mi sie wlasnie na twarzy :( co robic?

Gość bo cellulit nie zależy tylko o
chyba pucołowata? nie ma slowa pucata

Gość a ja znam słowo pucata
oczywiście że nie ma takiego słowa, ale się używa :-) I powiem ci - nic nie poradzisz (nie licząc zabiegów chirurgicznych). Tak sie ma i już.

Gość pyzunia26
ale ja dluzej tego nie zniose wygladam jak pyza :( chce miec piekną szczuplą twarz widoczne rysy twarzy :(

Gość kinga_pieninska
mam tak samo :( Figura szczupła, a z twarzy nie mogę schudnąć, nie dość że okrągła to jeszcze nadmiar tkanki... Jakbym była otyła

Gość to trzymaj
ją co wieczór godzine w imadełku. Ale wy dziewczyny macie problemy, nie przesadzajcie

Gość gość
idiota

Gość gość
kochana no nic z nią nie zrobisz- jesteś pyza i będziesz taka uroda i tego nie zmienisz pewnie i tak wyglądasz ok-ktos inny ma kwadratowa albo szczurzo chudą i też musi z tym żyć

Gość gość
ciesz się że taka jest, jak ci za kilka dobrych lat ten tłuszcz zniknie a skóra zacznie obwisać (poliki) to zobaczysz co jest gorsze ja mając 20 lat chciałam twarz wyszczuplać a teraz po 30tce widzę że utrata tej tkanki wpływa na jędrność twarzy

Gość gość
wyszczuplaj twarz pudrem brązującym, naucz się modelować twarz makijażem

Gość gość
kup podkład jasny i ciemny, również puder w kulkach w dwóch odcieniach i konturuj twarz, podkreślając co trzeba i tuszując co trzeba. W necie sporo o tym przeczytasz i na YT są filmy.

Gość gość
Pociesz sie, ze bedziesz przez to dluzej mlodo wygladac, bo ta twarz okolo 30-40tki Ci w koncu zeszczupleje, wtedy bedziesz zawsze wygladac 10 lat młodziej niz masz.