Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deep.turquoise

Ciąża? Doradżcie!

Polecane posty

Gość deep.turquoise

Prosze pomóżcie mi. Ponad rok brałam tabletki antykoncepcyjne i okres mialam jak w zegarku, cykl 28 dni. Miesiąc temu juz przestałam i zabezpieczałam się prezerwatywą. W sobotę powinnam dostac okres a tu nic. Musze chyba jeszcze dodac ze w czasie tego miesiaca moze ze dwa razy moj chlopak "wszedl na chwile" na poczatku. Czy moge byc w ciazy? Niech mi ktos doradzi

Gość krem_nugatowy
czasami po odstawieniu tabletek cykle szaleją. Jeśli masz wątpliwości zrób test

Gość nie to forum
krem_nugatowy innym dajesz rady a sama nie umiesz sobie odowedziec na swoje bezsensowne pytanie ktore zadalas na dyskusji ogólnej beda blizniaki:O

Czasami po odstawieniu tabletek, pierwsze trzy okresy moga być nieregularne, krotsze itp. Nie przejmuj się, nie stresuj i czekaj cierpliwie. Jest znikome prawdopodobieństwo,że po "Chwilowym wejściu" byłabys w ciąży. Gdyby jednak okres spóźnial sie 2 tygodnie, warto zrobić test ciążowy.

Gość deep.turquoise
Oby tylko tak było...

Gość asiukla
nie panikuj, to ze miałas podczas brania tabletek jak w zegerki nic nie znaczy - kazdy kto bierze tabsy ma jak w zegarku, teraz twój organizm sam się reguluje i nie jest perfekcyjny dlatego tez opóźnienia. poza tym 1-2 dni to co to za opóźnieine? dostaniesz okres nie martw się. na początku będziesz za kazdym razem miała shizy ze prezerwatywa nie zabezpiecza - ale uwierz zabezpiecza. równie dobrze teraz moga wyjsć dopiero zaburzenia i możesz nie dostać okresu jeszcze przez dwa miesiące, dlatego - zrób test zeby rozwiać wątpliwości a jak okres nie będzie przychodził to do gina po luteinę.

Gość deep.turquoise
Luteina? Co to jest?

Gość deep.turquoise
Juz wiem, ponad rok temu ja dostalam bo mjednego miesiaca wogole nie dostalam @ A w ciazy nie bylam i po tym odrazu zaczelam brac tabletki. Teraz juz nie biore i okresu nadal nie ma .... Boje sie.