Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alter ego Levviatana

Witajcie! Co u was?

Polecane posty

Rodzice, ktorzy z gory zakladaja, ze ich syn sobie w swiecie nie poradzi :O Raczej powinni zmotywowac Cię do zrobienia czegokolwiek ze swoim życiem i wydaje mi się, ze prędzej czy później tak się własnie stanie, nie wierze, ze caly żywot spędzisz na ich utrzymaniu.

Wykorzystaj tą wiedzę w życiu, sam. Wtedy będziesz mogł być z siebie dumny.

jesli to sprawi, ze poczujesz sie jeszcze bardziej dumny to powiem, ze nie, bo znam tlyko takich, ktorzy wola praktyke :)

Na praktyke przyjdzie czas, jak spotka mnie ladna gruba i ruda dziewczyna, bede wiedzial co z nia robic. Jestem prawiczkiem tylko fizycznie, ale emocjonalnie doswiadczony ze mnie mezszczyna.

Zeby ją spotkać, albo żeby ona spotkała Ciebie najpierw musisz wyjść z domu.

myśle, ze ta informacja nie będzie tyle warta, jak to, co spotkać Cię może, kiedy się oderwiesz od komputera. a nóz i nawinie się jakiś rudzielec o idealnych wymiarach :D

przedwczoraj, tak ? zaczekaj moze jeszcze z tydzien :D

Ale niemam za co:o Matula mnie zatlucze:( Moze stane przy drodze i napisze na kartoniku, ze sie oddam za pieniadze? I szansa na seks sie pojawi:) Swoja droga, moglbym byc utrzymankiem, wasciwie jest to moje marzenie:)

a skad miales na lentilki ? skoro Twoi rodzice godzą się na Twoje utrzymanie niech teraz dadzą Ci na kartofle. No całkiem dobry pomysł. Tez kiedys rozwazalam cos podobnego, ale nikt by mnie nie chcial, bo jestem beznadziejna :O

Ja jestem zajebisty:) Sadze, ze na pewno jaka piekna i zamozna kobieta, ryzykujac swe malzenstwo i prestiz, zechce utrzymywac prawika i stulejarza, takiego jak ja:) Czekam tylko na nią:)

Nie wiem czy zechce tak na długo, wykorzysta Cię seksualnie, rozprawiczy, trochę u niej pomieszkasz, a pozniej znajdzie kolejnego takiego jak Ty i skonczysz na bruku, co wtedy ?

Prędzej czy później znudzisz jej się, takie kobiety chcą mieć wielu, a nie ograniczać się do jednego.

i wytrzymalbys tak cale życie? nawet ta wygoda finansowa w pewnym momencie moze przestac Cie zadowalać. pozostańmy przy kartoflach, niech to będzie Twoj pierwsz krok ku realizowaniu swoich planow, tych wczesniejszych rzecz jasna.

jak już wrócisz to zdaj relacje. tylko nie rzucaj kartoflami, gdyby jakis rudzielec odrzucił Twoje zaloty :D

kurde, przeciez miales kartofle trzeba bylo uzyc ich jako bron przeciwko wrogowi.