Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddi

Jak jej wytłumaczyć, że nie chcę z nią być?

Polecane posty

Gość maddi

Witam. Nazywam się Mateusz mam 18 la. Od niedawna mam problem z pewną dziewczyną, która uporczywie próbuje mnie poderwać. Jest bardzo ładna i wogule ale nie chcę z nią być i tu nasuwa się pytanie: jak jej to wytłumaczyć tak, żeby sobie w końcu odpuściła(już 5 miesięcy to trwa...) ale tak, żeby jej za bardzo nie zranić?

Gość xfrancuz1
skoro jest bardzo ladna to co ci w niej tak przeszkadza ze niechcesz dac jej,wam szansy?

Gość powiedz jej wprost że cię nie
kręci i nie jest w twoim guście. Przecież do uczuć nie można nikogo zmusić. No, chyba że bez zobowiązań, ale na to potrzeba zgody dwojga :)

Gość maddi
No właśnie dobrze nam się rozmawia i jest bardzo ładna ale chciałbym, żeby tak zostało. Może ''nie chcę'' to złe stwierdzenie... Ja poprostu nie mogę.

Gość najlepszy sposób
to pokazać się pare razy na jej oczach z inna... mój kolega do tych cełów uzył zaufanej kolezanki. Pare razy pokazał się z nią za rączke czy obejmujac się...

Gość maddi
Tzn. Ja zawsze byłem nieśmiały i trudno mi będzie poprosić o coś takiego jakąś koleżankę pozatym mamy wiele wspólnych znajomych i niewiadomo czy się wogule jakaś zgodzi. No i ona wie, że nigdy wcześniej nie miałem dziewczyny, a sama wiele razy mówiła mi co do mnie czuje , więc jakbym teraz zrobił coś takiego to poprostu nie byłoby fair.

Gość maddi
Sorki, za spam ale tu chyba nie ma edytowania postów. Może najlepiej byłoby umówić się z nią i spróbować jej jakoś wytłumaczyć tylko tu potrzebowałbym rad bardziej doświadczonych osób bo bardzo mi zależy, żeby dalej była moją przyjaciółką.

Gość Chcesz by była
Tylko przyjaciółka? No i właśnie to jej powiedz. Że lubisz ja bardzo ale niech nie robi sobie nadziei bo nie chcesz nic więcej tylko przyjaźni

Gość maddi
Akurat wakacje są, więc jest też czas i postanowiłem z tym nie czekać. Spotkałem się z nią i powiedziałem jej co o tym myślę ale ona się tylko wkurzyła i powiedziała, że bez konkretnego powodu mi nie odpuści i nawet prawie sie popłakała. Poczułem się wtedy podle... Na dodatek naprawdę coś do niej czuję ale co mam zrobić? Boję się, że jak jej powiem o co chodzi to mnie wyśmieje :(

Gość kakauko
Wytłumacz jej że chcesz zostac księdzem. A jak nie to powiedz że lubisz tylko w kakauko!

Gość kangurwyscigowy
badz nachalny, przesladuj ja- znudzisz jej sie czym predzej :D

Gość samotna spacerowiczka
A dlaczego nie możesz z nią być? Bo jak zrozumiałam, chciałbyś ale nie możesz, tak?

Gość rozumiem...........
j.w

Gość maddi
Odp na pytanie Samotnej Spacerowiczki No niestety mam 2 problemy. Jeden może wydawac się banalny: 1-niski wzrost. Praktycznie od zawsze mam kompleks na tym punkcie. Powiedzcie sami czy facet 181cm może być z dziewczyną na oko ponad 170cm? 2- i tutaj niestety problem jest już naprawdę poważny. Stulejka :(((. Ja się poprostu boję, że jak się dowie to nie będzie chciała mnie znać. A jak już wspomniałem mamy wielu wspólnych znajomych i jakby się dowiedzieli to mógłbym mieć z tego powodu nieprzyjemności. Teraz przynajmniej mam dobrą przyjaciółkę, ż którą mogę porozmawiać. No i w sumie nikomu o tym jeszcze nie mówiłem...

Gość maddi
To jest niepełna odmiana i mogę z tym żyć. Zagrożenie rakiem jest dużo mniejsze niż w przypadku pełnej odmiany. No i ja jeszcze na siłownię chodzę i nie wiem czy po zabiegu mógłbym jeszcze cokolwiek robić. Np. pompki francuskie z obciążeniem- jakoś nie wyobrażam sobie wtedy siebie wykonującego to ćwiczenie.. No i jeszcze inny problem: Takiej typowej masturbacji(tylko się nie śmiejcie): Takiej typowej masturbacji wykonywać i tak nie mogę ale teraz chociaż mogę się ,,wydoić'' a po takim zabiegu już raczej nie obejdzie się bez bólu-tzn to też zależy bo jak im cos nie wyjdzie to mogą mi cały naskórek usunąć a normalnie to chyba tylko sam napletek. Co prawda nie jestem w tym aż tak obeznany- na codzień raczej wolę o tym nie myślęć..

Gość maddi
Sorki za błędy i spam ale normalnie to mówienie o swoich problemach nawet przez internet sprawia mi problemy i troszkę sie napiłem....

Gość prowojaknic
prowo

Gość Swoj ziomek
Ja ci powiem tak powiedz jej żę możecie zostać przyjaciółmi ;) one najczęściej w ten sposób kastrują facetów którzy są nimi zainteresowani. wiec postąp tak samo jak one (kobiety) i daj jej popalić ;)

Gość maddi
To nie jest żadna prowokacja, może jeszcze powiesz, że Ty w życiu żadnych problemów nie masz? No właśnie narazie nie dała mi powodu, żebym miał jej dać popalić. Chciałbym to załatwić w taki sposó, że by nie zranić jej ani siebie a na prośbę o zostanie przyjaciółmi się obraża. Ehh sam juz nie wiem co z tym robić.