Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyskie w ciąży

aktywował konto na sympatii

Polecane posty

Gość Tyskie w ciąży

Mój chłopak reaktywował swoje konto na sympatii. Co to może oznaczać?

Gość Ze szuka sobie dziewczyny
:o

Gość marcoo
A jak myslisz??? może szuka kompana do gry w brydża???

Gość Meganmegimeusia
sama zaloz , rob to co on. Nic nie warty facet. Olej

Gość przyjacióła
mój już były zrobił to samo zaledwie kilka dni po rozstaniu... Ja też założyłam, a co :)

Gość przyjacióła
A i niekoniecznie szuka dziewczyny, może miał gorsze dni, z Toba kryzys i potrzebował pocieszenia jednorazowego w postaci pisania? Albo próbuje się dowartościować pisząc z innymi..

Gość lipstic))))
Wytlumaczcie mi jak mozna sie doawrtosciowac piszac z innymi? Nie ma to jak w czasie kryzysu zajmowac sie innymi kobietami zamiast probowac rozwiazac problem w zawiazku, zajac sie swoja kobieta, a nie problemami innych.

szuka nopej dupy i tyle juz tak nie tlumaczcie tych misiow, ze potrzebuja sie wyzalic nie wiadomo komu i zakladaja lub aktywuja konta gdziekolwiek hahha

Gość to ja dorzuce jeszcze jedno
wytlumaczenie dla chcacych sobie koniecznie wytlumaczyc ;) robi to bys byla zazdrosna

Gość kumpela...
A mój znajomy spotyka się z jakąś dziewczyną, a ma jednocześnie konto na Sympatii, gdzie od kilku dni spędza całe dnie i wieczory... jest cholernie zagubiony, nie chce nic mówić poza krótkimi tekstami, z których wynika, że nie za dobrze jest między nim a ta dziewczyną... chyba sie z nim umówię na piwo i pogadam...

Gość do kumpeli
no koniecznie nie pozwol zeby byl smutny, a ty wykorzystaj okazje, spraw zeby sie rozstali bo wtedy bedzie tylko twoj

Gość przyjacióła
Ja go wcale nie tłumaczę, po prostu mówię jak może być, a niekoniecznie że to jest dobre :) Nie bez powodu jest byłym :), nawet jeśli tylko próbował się dowartościować, zamiast porozmawiać ze mną...

Gość kumpela...
Mnie to irtuje, że nawet jeśli z dziewczyną mu sie coś nie układa to ma kilku porządnych kumpli, jak już z babami nie chce rozmawiać... :(

Gość przyjacióła
co Cie irytuje? Dla mnie to dziwne że facet szuka cały czas czegoś a to na czatach a to na portalach randkowych... Ja ułatwiłam mojemu byłemu decyzję