Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akaaakaka

co zrobic by tego uniknąć.......?????p[roblem

Polecane posty

Gość akaaakaka

nie chce by moja corka byla taka jak niektore dzieci ktore tupią nogami w sklepie, zrzucaja wszystko z polek w markecie, biją inne dzieci i są zlosliwe, za bardzo zywe jak z adhd! dziecko mojej kolezanki to udręka, ona sama z nim nie moze wytrzymax, ma 3lata ten chlopak, a : -rozwalał wszystko w sklepie -kradł batoniki ze sklepu i wybiegał!!!!!!!! -biega jak szalonby do wody, do sklkepow, pod auta -w domu nie usiedzi dluzej niz 2 min w miejscu! -caly czas krzyczy zywy jest az za bardzo -on ma adhd??????????????????????????? nie chce by moja corka byla niedobra, chce zeby byla wesolym fajnym dzieckiem, ok, moze byc czasem zywa, rozbrykana, ale bez przesady, nie chce by byla malym terroryst a! a juz obecnie zauwazylam takie cos u niej: -jak jej zmieniam np. pampersa (ma roczek) to jak jej nie dam do reki chusteczek ktorych w danym momencie uzywam to pisk, wrzask wymuszanie -jak jej np. zabiore niebezpieczna dla niej rzecz ktorą wezmie sama to krzyk pisk, wiec szybko ją zabawiam podmieniam na bezpieczna zabawke nawet kubek plastikowy ale n ie np. gazete.... -caly czas wlazi na mnie podchodzi i wspina sie na mnie, nie mam chwili spokoju

Gość no co ty co ty
a ile ma twoje dziecko?

Gość akaaakaka
moje ma roczek, a ten chlopoak mojej kolezanki ma 3lata

Gość thrhrthr
Boże, widzisz, a nie grzmisz... A może jednak... Autorko tematu, jeśli masz burzę za oknem, to z własnego powodu.

Gość na moim weselu co 3 babeczka
że też ludzie zanim zrobią sobie dziecko, ni epoczytają sobie instrukcji obsługi dziecka, tylko siedzą godzinami na kafe a potem płacza, bo nie wiedzą co i dlaczego dzieciak robi