Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszzzzaamama

Niemogę nic sprzedać

Polecane posty

Gość ładne ale może to nie ta
pora roku?;)

Gość nie no.....
buty przetarte na czubkach po niechodzacym dziecku...litosci:O

Gość zapraszzzzaamama
w sumie też tak myślałam ale niektórzy na allegro sprzedają już takie cieplejsze ubranka nie no niewiem

Gość zapraszzzzaamama
no nie chodzonym mogę zrobić zdjęcia podeszwy buta córka na dopiero 9 m-cy przetarte od wózka

Gość ładne ale może to nie ta
nie no sorry, a za ile miałaby to sprzedać? 60 sztuk za 40 zł to nawet nei jest 1 zł za sztukę, bez przesady:O ale przesyłką to chyba przesadziłaś

Po pierwsze- poczekaj, bo niektórzy czają się na koniec aukcji. Moim zdaniem jak na allegro masz wyjątkowo tanio i ubranka całkiem zadbane, pomimo że na widok nadmiaru różu cierpnie mi skóra ;) Ale jak ktoś lubi takie kolory pewnie kupi chętnie. A faktycznie nie każdy kupi teraz zestaw raczej jesienny, nie wiadomo jak dzieci rosną i można nie trafić z rozmiarem na 2-3 mce do przodu...

Gość zapraszzzzaamama
no nie wiem ostatnio wysyłałam paczkę po synku i zapłaciłam 26zł a było 38szt po syku poszły mi szybko i nawet za sporą sumkę bo np 38szt za 150zł a powiem że tam nie było raczej firmowych ciuszków

Gość no co ty co ty
jak dla mnie za dużo tego różu.

Gość ja ci powiem dlaczego
Bo wlasnie szukam na allegro zestawów dla córki. I mnie trafia jak widzę zestawy 0-12 czy 56-86! Przeciez to jest taki rozrzut że głowa mała1 Córka ma 3 miesiące, szukam ciuchów na teraz, na jesień a po co mi takie na 56? Posegreguj to rozsądnie wystaw 3 zestawy za 9,99 każdy licytacja ale niech będa rozmiarowo ułożone a nie taka zbieranina wszystkiego co się nawinęło. Ktoś napisał w swojej aukcji "sprzedam 80 sztuk ubranek po córci rozmiar 0-2 lata i jak coś znajdę to jeszcze dorzucę." No nie! Przecież to nie śmietnik tylko aukcja!

ubranka powinny byc opisane, bo skad wiadomo, ktore jest w rozmiarze 56, a ktore 74? Poza tym moze rzeczywiscie lepiej zrobic zestawy np. po 4-6 sztuk w rozmiarze 56-62, potem 4-6 sztuk w rozmiarze 68-74 i zaczac licytacje od np. 9 czy 10 zl.

Gość zapraszzzzaamama
dodałam opis zdjęć:)

Gość jang mamuśka
zgadza sie, ktos kto potrzebuje tylko kilku sztuk od razu wyjdzie z aukcji. Ale swoją drogą - cena jest niska, hmm niezłą reklamę sobie robisz na kafeterii

Gość zapraszzzzaamama
o co chodzi z tą reklamą żadnej reklamy nie robię

Mnie sie podoba i cena jak za darmo... ale moja córa ma 14 m-cy ..... nie potrzebuję już takich małych ubranek, ale są ładne :)