Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Gonzales Lusesita

Historia jak z taniej telenoweli! Co tu robić??

Polecane posty

Gość Maria Gonzales Lusesita

nawet za specjalnie nie wiem jak to wytlumaczyc: dawno temu mialam chlopaka i mielismy taka opcje ze przeprowadzilismy sie do mieszkania jego ciotki 400 km od naszej miejscowosci. potem sie sie rozstalismy i ja wyprowadzilam sie do akademika w tym samym miescie a on zostal u tej ciotki. i tu zaczyna sie historia najbardziej idiotyczna jaka znam. jakis czas po naszym rozstaniu bylam u mojego kolejnego juz chlopaka w domu i zobaczylam na podjezdzie znana mi rejestracje u znanego mi auta, pomyslalam z miejsca ze moj chlopak i ex sie kumpluja, no ale postanowilam zapytac. okazalo sie, ze ex i jego siostra są parą. z miejsca stamtad zwiałam i nastepnego dnia rano zadzwonilam do bylego, spotkalismy sie i sami nie moglismy uwierzyc w ta glupia historie. po kupie smiechu uznalismy ze lepiej bedzie jak powiemy ze sie tylko kumplowalismy, bo te nasze nowe zwiazki to swieze i niewiadomo co z tego wyniknie. nasi przyjeli to tez ze smiechem, zbieg okolicznosci itd. no i obczajcie co to jest za tragedia, jak ja, moj chlopak, moj ex i moja 'szwagierka' wychodzimy gdzies razem. no i to tak trwa juz parenascie dobrych mscy. wiele razy byl ajkis przypal, ale ze i mi i exowi zalezy na dyskrecji to sie nigdy nie wydalo. jednak ostatnio ex postanowil, ze chce powiedziec kalinie o tej calej sytuacji, bo jest meidzy nimi powaznie. on twierdzi, ze miedzy nimi nic ot nie zmieni a nie chce zyc w falszu. ja z kolei wolalabym nic nie mowic, bo to stare dzieje, a duzo mozemy popsuc. sytuacja jest latwa, bo nasi obecni znajomi nie wiedza o naszej przeszlosci, a rodzina i starzy kumple sa zbyt daleko od nas. moj chlopak jest okropnie zazdrosny i nie wiem jaka bylaby jego reakcja. waszym zdaniem co powinnismy zrobic?

Gość pseudo pseudonim
Sprawdźcie, czy przypadkiem nie jesteście spokrewnieni. Może Twoja matka się puściła za czasów młodości i to rozwiązywałoby cały problem. A jeżeli nie to sama coś wymyśl!