Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc.0

Problemy z mamą....

Polecane posty

gosc.0 "Wlaśnie nie ..... on jest na dziennyhc ja na zaocznych wiec to się troche rozni;/ tym bardziej jak w akademiku wiesz co by to bylo??? ona zaraz by mi wmawiala ze ja w ciązy będe..... " Bez przesady, życie w akademiku nie jest aż tak patologiczne jak to niektórzy twierdzą. Musisz się postawić matce i pokazać, że potrafisz. Pokazać, że sama umiesz zadbać o siebie, umiesz oddzielić przyjemności od nauki i że od razu nie zaciążysz. No niektóre matki takie są, że dają więcej luzu synom niż córkom, bo się o nie boją, właśnie, np. tej niechcianej ciąży.

Gość 44223
to sie nazywa TOKSYCZNA MATKA, taki dementror ktory wysysa zycie z ciebie, nie licząc i nie zwazając w ogóle na twoje potrzeby

zawsze szczery, Zwróć uwagę, że dla ciebie każdy temat na kafe to prowokacja, a takie sytuacje jak nadopiekuńcza matką się zdarzają.

Gość bojee siee
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

a takie sytuacje jak nadopiekuńcza matką się zdarzają oczywiscie tylko zwroc uwage (znow zdaje sobie sprawe, ze to mission impossible dla ciebie), ze w tej historyjce nic sie nie trzyma kupy, nic no ale jak juz wspominalem nalezysz do specyficznego grona osob z bystroscia ujemna

zawsze szczery, Nie musisz się mścić na kobietach za swoje niepowodzenia tak jak, np. offerma. Masz prawie 40 lat i jesteś prawiczkiem. 🖐️

Gość vvvv mm
"nalezysz do specyficznego grona osob z bystroscia ujemna" hehe :D mało kto nie zgodzi sie z tą zabawna charakterystyką uzytkowniczki aneta 210 :)

Wygląda na prowo.. a jeśli nie, to powiem CI jedno autorko - albo rybki albo akwarium. Matki nie zmienisz, widać taki ma kobieta charakter. Chcesz być samodzielna i mieć wolność - wyprowadź się z domu, wynajmij mieszkanie, pokój, idź do pracy, zwłąszcza że studiujesz zaocznie, czas masz. Ale Tobie nie widzi się iść do pracy, bo mama kasę daje na studia. No to coś za coś. Normalnej matki to TY nie masz, ale to co z tym zrobisz to już od Ciebie zależy. A Tobie najwyraźniej bardziej zależy na tych obiadkach, ciepłym kącie u mamy i kasie, niż samodzielności.

mało kto nie zgodzi sie z tą zabawna charakterystyką uzytkowniczki aneta 210 do glowy przychodzi mi jeden nick - zuzanna amelia, wiecej niestety nie pamietam, moze egoist? chociaz on chyba juz bedac w mielnie zapomnial

zawsze szczery, To że masz nienaturalnie obniżony testosteron to jeszcze nie oznacza, że całymi dniami możesz przesiadywać na damskim forum. Ale, wiem, wiem ty uważasz się za "krynicę męskości", ale tak niestety nie jest. 🖐️

Gość vvvv mm
Egoist mozliwe, ze by się zgodził, gdyby nie to Mielno - ma taki sam "polot" w wymyślaniu życia przypadkowo wybranym z forum nickom

Gość takasiakaiowaka
Jakie prowo? Sama tak miałam, z tą różnicą, że w wieku 17 lat mam już prawo mieć chłopaka i wychodzić sobie, byle wrócić o umówionej godzinie :D pewnie to przez to, że jestem jedynaczką

Gość vvvv mm
"ma jeszcze wiekszy "polot" w wymyslaniu swojego zycia " :) :) very good point

Gość vvvv mm
"z tą różnicą, że w wieku 17 lat mam już prawo mieć chłopaka i wychodzić sobie," to rzeczywiście niemal identycznie "miałaś" :)

tak sobie pomyslalem, jak okropnie musi wygladac swiat oczami osob takich jak niunia, a moze odwrotnie? moze wyglada wrecz cukierkowo? :-)

Gość vvvv mm
"moze wyglada wrecz cukierkowo? " wiele słodyczy to ja w jej otoczeniu nie dostrzegam,a le mozę ja sie nie znam na świecie ;-)

Gość vvvv mm
myślisz, że tak się niunia zwraca do cukierków tego świata? mam na myśli to, co tu wychodzi spod jej palców :)

Gość vvvv mm
"wciaz " optymista? ;-) zakładając konotacje, ze wciąż jest bardzo zbliżone do jeszcze

Gość vvvv mm
no cóż, nie każdy tak szybko się asymiluje wg zasady kto z kim...a ale myślę że jeszcze trochę tego cyrku pooglądam, to może straszyć przestanę ;-)