Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Pędzle do makijażu

Polecane posty

Witam, planuje zakup pedzli do makiijazu jakie polecacie? slyszalam ze MAC Inglot i Sephora maja dobre ale chyba nei na moja kieszen...Slyszalam rowneiz ze dobre sa z Lacrone? A wy jakie polecacie?

Dużo dziewczyn je sobie chwali. Dziewczyny na yt o nich sporo mówią :)

ok pomysle nad nimi - jak narazie tylko jedna opinia :) wiec czekam na reszte jak sie wypowie

Gość żaneciaa
polecam pędzelki z donegala są tanie i bardzo dobrze sie sie nakłada produkt oraz dlugo sie trzyma. wykonane są z włosia kozła lub łasicy zobacz sobie tutaj http://www.donegal.com.pl/162-pedzle

Gość Baltunia
polecam pędzle z naturalnego włosia, bo są miękkie i nie kruszą się, ja używam pędzli artdeco. warto zainwestować w dobre pędzle, bo uważam, że to akcesoria, które powinny służyć wiele lat.

Gość Gerbilka
Ja używam pędzli z Artdeco i jestem bardzo zadowolona. Mogę szczerze powiedzieć, że mimo codziennego stosowania nie niszczeją. Poza tym są starannie wykonane, włosie jest mięciutkie.

Gość nieuczeesana
zdecydowanie polecam Hakuro, pędzle mają naprawdę bardzo dobrej jakości, jestem z nich bardzo zadowolona. mam H50s, H13, H79 i H77 i szczerze polecam. wiele makijażystek z jakimi miałam do czynienia zgodnie twierdzi, że za niektóre droższe marki nie warto przepłacać :) zamawiałam je ze strony topdrogeria.pl, polecam akurat tą ponieważ na innych stronach słyszy się o podróbkach

Gość gość
Ale tych pędzli to chyba trzeba kupic kilka do pudru, różu, cieni... Kupujecie osobno czy w zestawie?

Jeżeli chcesz sobie zrobić taki profesjonalny makijaż, to jednym pędzelkiem się nie da :) Najlepiej kup sobie taki specjalny zestaw pędzli jak na http://puderek.com.pl/zestawy-pedzli/1729-bh-cosmetics-wild-brush-set-zestaw-12-pedzli-w-tubie.html Pędzle Bh Cosmetics są dobrej jakości i mają miękkie niewypadające włosie. A w zestawie jest dodatkowo praktyczna tuba do tych pędzli.