Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzek w pachwinie

Czy te objawy są niepokojące?

Polecane posty

Gość guzek w pachwinie

Nie chcę iść bezsensu do lekarza dlatego wolę tutaj zaczerpnąć opinii. Z prawej strony w pachwinie mam nabrzmiały, bolesny guzek, który utrudnia mi chodzenie. Ostatnio się depilowałam w tym miejscu więc może to jest przyczyna. Nie jestem pewna ale chyba od tego guzka powiększył mi się węzeł chłonny. Poza tym (nie wiem własnie czy to ma jakikolwiek związek) również z prawej strony boli mnie gardło i bardzo delikatnie ucho, do tego mam wrażenie jakby mi się trochę przyciął staw skroniowo żuchwowy. Mam problem z całkowitym rozwarciem szczęki i żuchwy. 8 są juz wyrżnięte więc raczej to nie jest ich wina. Co o tym myślicie?

Gość Desiree_84
Miałam ostatnio ten sam problem i nieźle się wystraszyłam :( i tak, jak ty najpierw szukałam w internecie... Ja byłam u mojej pan doktor i powiedziała mi, że prawdopodobnie mój "guzek" to był powiększony węzeł chłonny, który mógl się pojawić od depilacji okolic bikini. Coprawde mój był naprawdę malutki i nie bolał... Pani kazała obserwować i w razie ewentualnych zmian, prosiła, żeby przyjść, ale nie kazała się tymm specjalnie niepokoić ;) To nic strasznego, ale dla świętego spokoju polecam się wybrać do Lekarza ;)

Gość guzek w pachwinie
U mnie jest trochę inaczej... Mój guzek jest bardzo bolący, na dodatek jest on przez cały czas podrażniany przez brzeg bielizny. Wygląda jak gigantyczny pryszcz. Powyżej (nad bolącym pryszczem) wyczuwam grudkę pod skórą i podejrzewam, że jest to powiększony węzeł chłonny.

Gość jgvtgftft
poczekaj tydzien jak nie zniknie lekarz i tyle