Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna pomarańczka

ej lookrecja

Polecane posty

Gość wredna pomarańczka

czego się lansujesz z tą butelką na fotoblogu?

Gość wredna pomarańczka
no lans, że taka małolata i już chleje jak to inaczej nazwać

Gość wredna pomarańczka
ostatnio małolata podobna do Ciebie, bardzo zbuntowana i harda dusza błagała mnie przed sklepem żebym jej kupiła piwo i papierosy, bo jej nie chcą sprzedać :D a Tobie kto kupuje, dziecinko?

Gość juz widze jak twoj przyszly
pracodawca znajdzie te fotki to sie chyba załamie :p

Gość juz widze jak twoj przyszly
odezwała sie ,, normalna'' leczona psychiatrycznie :O

Gość wredna pomarańczka
e tam pracodawca raczej nie znajdzie takich fotek ale śmieszy mnie ta współczesna młodzież, co się obnaża ze wszystkiego w internecie i jeszcze lansuje na butelkę :o zero polotu, świeżości, delikatności dziewczyno, robisz z siebie jakąś przeżytą, wyplutą wywłokę-po co?

nie byłam leczona psychiatrycznie 🖐️ kurwa, prowadzę sobie bloga, bo mam na to ochotę. lubię to robić, lubię tam pisać, układam sobie wtedy parę rzeczy w głowie i chuj Wam do tego. nie widzę w moich słowach, ani zdjęciach niczego, co powinnam ukrywać przed ludźmi, więc wstawiłam sobie link w tutejszą stopkę, z czgeo Wy do cholery jasnej robicie problem? ta, mam na zdjęciu butelkę w ręce i co? nie miało to do niczego sprowokować, a zbudować na zdjęciu nastrój w jakim si,ę wówczas znajdowałdam. przypierdalacie się do wszystkiego. :O

Gość wredna pomarańczka
nie chuj nam do tego, bo nie piszesz tego w swoim prywatnym zeszyciku tylko wystawiasz na widok publiczny, prowadząc bloga i jeszcze dając link do stopki a lansowanie się z alkoholem jest śmieszne i prostackie, zwłaszcza w wykonaniu nieletniej Ty masz prawo umieścić sobie takie zdjęcie, ja mam prawo je wyśmiać i skrytykować

Gość na temat szczepien mam
zawsze sie czepiaja ladnej kobiety..nie wstawiaj swoich fot na kafe to przestana

Znam Lookrecję osobiście i nie ma w niej nic wulgarnego. Uważam, że zdjęcia są ładne i to co na nich pokazuje jest tylko i wyłącznie jej sprawą. :)

Gość mickey rourk
pieknej kobiety chyba nie widzieliście jakiś lump obdartus zarzyganiec o mordzie konia wyobrażam sobie jak siedzi w tym syfie śmierdzi potem bo wygląda na taka co sie nie myje pełno wymiocin wokoło a menele wchodzą i wychodzą bo mają co ruchać za puszke piwa i peta

Gość Ta No YHY....
Kobieta??? Toż to dziecko jest jeszcze. W ogóle to gdzie są jej rodzice ja pytam? Taka młoda, a takie foty wstawia. Na siłę robi z siebie kobietę. Miało wyjść seksownie i pociągająco...wyszło żenującą.

napisalam ze jest wulgarna bo niestety tutaj tak siebie reprezentuje.. klnie, obraza itd.. nie wiem jak w realu.. skoro ja znasz to ok :) jestem w stanie ci uwierzyc :)