Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lunatyczka212

Czy wasi mężczyzni oglądają się za innymi kobietami???? Mój niestety tak;(

Polecane posty

Gość weronika2a
no mój to nawet w restauracji gdy jest ze mną patrzy na inne,szlak mnie trafia:o zero szacunku poprostu

Gość moje kochanie
się nie ogląda... po prostu zerknie, czasem dłużej się patrzy, ale cóż ja też potrafie zrobić karpia i zawiesić panel jak sie zapatrze na jakiegos faceta. Czesto komentujemy, ze patrz jaka ma dupe, albo zobacz jaka ładna panna lub ale przystojny koles przeszedl przed chwila. Co mam robic?? Kazac mu chodzic z zamknietymi oczami, jak idzie łądna kobitka to wzrok przyciaga... ja czasem sama mowie by popatrzyl, bo np. ma ładne buty i by sam ocenił :D

no mój to nawet w restauracji gdy jest ze mną patrzy na inne,szlak mnie trafia" może siorbiesz i chlipiesz więc odwraca głowę od ciebie bo mu najzwyklej w swiecie wstyd :P

Gość weronika2a
Regres to nie jest śmieszne, ciekawe czy ty też się tak zachowujesz w towarzystwie swojej żony? Przyznasz ze nie jest to normalne zachowanie?

Gość moje kochanie
dokładnie... nigdy same się nie oglądałyście?? ja kiedyś tak robiłam to notorycznie, że mnie facet za kosmyk włosów iągnął w swoją strone aż się oduczyłam :) ale tylko patrzyłam i przez myśl mi nie przeszło, że fajnie by było mu dać...

i wyobrażają sobie, że jeśli faect zawiesi oko na innej to od razu chce ją bzyknąć..." bo generalnie kobiety maja tendencję do demonizacji i naciągania faktów Niektóre to robią bo im sie nudzi inne robią to po to by sie czegoś przyczepić...

Gość moje kochanie
a inne, bo mają zaniżoną samoocene. Ja wiem, że mój facet mnie kocha i ile by się nie spojrzał na inną to wiem, że nie zobaczy bardziej pociągającej niż ja. Oooo a jakie to fajne uczucie jak on widzi, że ktoś ogląda się za mną :D uhhh... wie, że nie trzyma byle co za rękę tylko coś na prawdę przyjemnego dla oka ;)

Gość moje kochanie
hehe nie coś tylko kogoś :D pomyłka :P

Regres to nie jest śmieszne, ciekawe czy ty też się tak zachowujesz w towarzystwie swojej żony? Przyznasz ze nie jest to normalne zachowanie?" Oczywiście że nie wyciągam jęzora i nie dyszę do innych kobiet ale jako facet chętnie zarzucę okiem na jakąś fajną blondi czy inna brunetkę ... Własnie czesto moja żona sama mówi luknij ją albo spójrz jaką ma fajną opaleniznę ta panna :) To tylko spojrzenie i moja żona bardzo dobrze zdaje sobie sprawę że to tylko spojrzenie wiec nie ma nic przeciwko temu To normalne zachowanie ...

Gość Vincenza przeczołgana
bez przerwy, głowa mu chodzi w te i we w te za wszystkimi kobietami, nie wiem gdzie oczy podziac kiedy musze z nim wychodzic :(:(

Gość lunatyczka212
za mną też faceci się oglądają, i mój facet to widzi, ale co z tego?

Gość Evvvvka
Regres dla ciebie zerknięcie na piekną kobietę to to samo co odwracanie się za kazdą zeby ocenic dupkę panienki i mierzenie od stop do głow? Takie zachowanie faceta to oznaka buractwa nawet gdy jest sam a co dopiero ze swoją kobietą Naprawdę nie pojmujesz tej roznicy? W zyciu nie byłabym z takim prostakiem, kompletny brak klasy

Gość lunatyczka212
czyli nic się na to nie poradzi,,,taka jest ich męska natura, cóż przykre:( on cały czas się ogląda, ale ja jeszcze ani razu nie zwróciłam mu uwagi,,,może gdybym coś powiedziała,,,

Gość a co cię tak przeczołgalo
Vincenzo? :D:D:D

Regres dla ciebie zerknięcie na piekną kobietę to to samo co odwracanie się za kazdą zeby ocenic dupkę panienki i mierzenie od stop do głow? śmiem wątpić że przesadzasz ...

Gość Vincenza przeczołgana
życie, mąż, dzieci, inne kobiety samym faktem że są, nawet moi bracia moje oparcie są dziś przeciwko mnie

Gość lunatyczka212
regres ty mówisz o zerknięciu a ja o odwracaniu głowy do tylu, i mierzeniu od stop do głów,,,to jest zasadnicza różnica

regres ty mówisz o zerknięciu a ja o odwracaniu głowy do tylu, i mierzeniu od stop do głów,,,to jest zasadnicza różnica" a skąd ty możesz wiedziec co on robi z oczami jak odwraca głowę ? :D Wdziera się jakaś niespójność w zeznania ... powiadasz ze odwraca głowę ? No czasami trzeba ją odwrócic by zobaczyc cos fajnego :P

Gość lunatyczka212
regres ty mnie nie denerwuj,,,już i tak jestem wkurzona

Gość JaTuTylkoSprzątam
Zależy co kto rozumie przez "ogladanie" się za innymi. Jeśli po prostu patrzy na mijającą was kobietę na ulicy to jest naturalne. Piękno czy atrakcyjność przykuwa uwagę każdego, Twoją również, nawet sobie możesz nie zdawać z tego sprawy. Ty tez spaglądasz na kobiety czy mężczyn na ulicach tylko być moze tego nie rejestrujesz. I to z róznych powodów, bo przystojny, bo fajnie ubrany, bo wiadać na oko, że ma klasę, bądź na kobietę: bo fajnie dobrała ciuchy, bo ma niezły kolor włosów. Trudno abyśmy nie dostrzegali otaczającego nas piękna, świat byłby straszny. Poza tym uwazam, ze moze być tak, ze kobieta ma kompleksy, nie czuje sie pewnie i zamiast skupic sie na spacerze z mezczyzna tylko przyglada sie dokad wedrują jego gałki oczne. Jesli jednak koles skreca sobie kark, lub usmiecha sie do jakichs kobiet, to powinnas miec sie na bacznosci. Jestem kobieta i wiem, ze chcialbysymy byc w obecnosci partnera jedynymi samicami na swiecie a reszte najchetniej rozstrzelałybyśmy. Nie tedy droga.