Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOJOK79090

jestem w szoku!!!!!moja kuzynka usunela dziecko w 22 tyg w uk

Polecane posty

Gość KOJOK79090

poprostu jestem w szoku!!!!!!musialam tu napisac bo chce mi sie wyc!!!!w ogole to jest afera na cala rodzine.Moja kuzynka mieszka w uk od 2 lat.POznala tam faceta hindusa jakies rok temu.Rodzinka niezbyt zachwycona tym ze jej chlopak to hindus.Zaszla w ciaze .Jej rodzice (moja ciotka i wujek)niezbyt szczesliwi no ale musieli to zakceptowac.jakies 2 tyg sie dowiedzialam ze kuzynka ma zagrozona ciaze i moze stracic dziecka.No i jakas godz temu sie dowiedzialam ze ona nie miala zagrozonej ciazy tylko porostu tak powiedziala ,a naprawde usunela dziecko gdyz okazalo sie ze ten chlopak ja zostawil a ona w akcie desperacji dokonala aborcji!!!!!ale tak poznej szok szok szok !!!!!!!wstyd mi za nia!!!!!!i chce mi sie plakac!!!!!!jak mozna w 22 tyh zabic dziecko.W ogole nie wiedzialam ze moznaq dokonywac tak poznej aborcji.PEWNIE WIEKSZOSC MNIE TU ZJEDZIE CO JA WYPISUJE,ALE POPROSTU MUSIALAM SIE WYGADAC....!!!!!!!!RODZINA JEST W SZOKU!!!!!!!ONA MA 28 LAT I JEST PO STUDIACH DO UK POJECHALA DO KUMPELI I TAM JUZ ZOSTALA.

Gość jsdhflesjgpogih09tr
niezla rzeznia

Gość pipppkjoi
pewnie ten chloptas dal jej kase na zabieg i to zrobila

Gość becia:)))
Jej ciąża jej sprawa, tylko swoją drogą zastanawiam się kto się podjął dokonania aborcji, w tak póżnym stadium.

Gość hindussssyy do dypi
takie sa hindusy dala mu dupy on powiedzial ze ma usunac ale w sumie tak pozno????????

Gość hindussssyy do dypi
ech te polki daja dupala w uk i tak to sie konczy

nie trzeba płacić za aborcje do 24 tyg, i dokonuje się jej w kazdym szpitalu

Gość zaluje ze cie znalam
szkoda ze w polsce tabletki nie sa za darmo i nie ma legalnej aborcji swiat bylby lepszy

Gość pozytywnie zakręceni to
Ogólnie nie jestem ani przeciwko ani za aborcją. Uważam ze do kobiety należy decyzja ale usuwanie w 22 tyg ciąży to po prostu barbarzyństwo !!!!

Gość hindussssyy do dypi
obrzydliwosc!!!!!!

Gość moherowe dupzzzzzzzz
Dziecko do momentu wyjścia z pochwy nie ma duszy więc aborcja powinna być dozwolona. Wszystkie cywilizowane kraje dopuszczają już aborcję, tylko w Polsce dalej panuje ciemnogród. Aborcja powinna być również refundowana, w końcu na coś płacimy te podatki, składki zdrowotne itp. Jeżeli braknie pieniędzy to należy mocno opodatkować księży i pielgrzymów.

Dziecko w łonie nie ma duszy? A skąd Ty człowieku takie rzeczy wiesz? Nie wyobrażam sobie.. brak mi słów :( Kim trzeba być, żeby tak postąpić.. napewno nie człowiekiem.

Gość mamamama26
lekarze potrafią uratować dzidziusia ur w 24 tc więc bez komentarza

Gość ndowkdfjoewfj0nhiuonm;l
no i chuje wam do tego

Gość nie wiem co napisac , straszne
:-0 :-(

:-0 :-(

Gość prowoi tyleee
prowo Aborcja jest legal;na do 24 tygodnia ale.... tylko jezeli sa jakies powody ku temu. zAGROZENIE zycia matki albo powazna wada dziecka!

22 tydzien

Gość melka_33
i co sie wariatko ekscytujesz ? to jej zycie i jej sprawa gowno cie do tego jakie masz prawo ja tu oczerniac i jakie masz prawo wtracac sie w cudze zycie ??????

Gość prowoi tyleee
Mowie WAM ze to prowo, pracowalam w szpitalu przez 3 lata i wiem ze w 22 tygodniu bez zagrozenia zycia matki albo powaznej choroby dziecka nikt ciazy nie usunie wiec albo sciemnia autorka albo ciaza rzeczywiscie byla zagrozona okazalo sie ze cos jest nie tak i zdecydowano ze dla dobra matki i dziecka nalezy ciaze usunac:0 Wiec sie nie ekscytujcie

w Polsce musza byc takie powody, ale nie w uk, tam wystarczy zła sytuacja finansowa i decyzja matki, bo to tylko matka decyduje o sobie, tak samo jak po urodzeniu dziecka, tylko matka choć ojciec dziecka jest podany ma pełnię praw rodzicielskich, tu sa zupełnie inne przepisy a legalna do 24 tyg gdyz uznano, po wielu badan, że do 24 tyg ciazy układ nerwowy nie jest jeszcze na tyle rozwiniety by płód czuL ból, stąd do 24

"Dziecko do momentu wyjścia z pochwy nie ma duszy więc aborcja powinna być dozwolona." Chyba masz z łebem coś nie tak. Dziecko ma duszę od poczęcia. Kurwa i to jest owoc seksu przed ślubem! Głupią masz kuzynkę, jak nic! Żeby nie wiedzieć skąd się biorą dzieci.. B.oże, widzisz i nie grzmisz...

Gość Mnie się to w głowie nie...
...mieści! Jakaś cholerna prowokacja czy co? Niech mi w takim razie ktoś wyjaśni jak sześcioletniemu dziecku, JAK MOŻNA DOKONAĆ ABORCJI na 22 tyg. dziecku? Przecież to już DZIECKO! Czuć jego ruchy, zaczyna kopać! Dzieci urodzone w 24 tyg. próbują już ratować z powodzeniem. Jeśli to nie jest jakieś chore provo, to nie dziwię się autorce że jest w szoku.

niestety w UK na tym etapie mozna jeszcze dokonac aborcji, osobiscie znam dziewczyne ktora usunela w 23+ tyg ciazy (miala wywolywany porod) ALE jej dziecko bylo bardzo chore, nie mialo mozgu, czesci kregosluga, niektore narzady nie byly zamkniete i cos tam jeszcze bylo dodatkowego w stylu ze nie przezyloby nawet do dnia porodu. Nie pytajcie jaki to by dramat dla tej mlodej kobiety, miala juz 2 dzieci i chcieli z partnerem aby ich rodzina byla juz pelna (chcieli miec 3 dzieci).Ale sytuacja przedstawiona tutaj przez autorke jest nie do pomyslenia:-(

Gość hahahahahaha.........
[zgłoś do usunięcia]Kaitana Chyba masz z łebem coś nie tak. Dziecko ma duszę od poczęcia. :D:D:D:D:D To znaczxy jak to sie odbywa? {Plemnik sie laczy z zenska komorka rozrodcza i wtedy ...hooopsaa...dusza wskakuje? :D

Gość prowoi tyleee
Grays77 skad masz takie informacje? Uwierz mi mieszkamw UK kilka lat pracowalam w szpitalu i wiem co mowie! Jesli usuwasz w 5 nawet 12 tygodniu nie musisz spcjalnie sie tlumaczyc ale juz powyzej 20 nie jest to wcale proste i nikt tego nie zrobi bo Ci sie tak podoba !!