Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę się nauczyć angielskiego!

Jak samej nauczyć się angielskiego?

Polecane posty

Hej mam 23 lata i W OGÓLE nie umiem angielskiego. Trochę mi wstyd, bo wszyscy mniej więcej się w tym orientują... Może gdzieś z neta można się coś pouczyć, bo na żaden kurs czy coś takiego nie mam kasy. Co byście poradziły ;)

Gość merekenrka
w sumie to ang nie jest trudny :D musisz ogarnąć podstawowe czasy i słówka słówka słówka ! :) bo bez słówek zdania nie sklecisz są fajne strony w necie poszukaj.

Gość kpoko
musisz ogarnąć podstawowe czasy i słówka słówka słówka i tym sposobem wlasnie 90% uczacych sie angielskiego nie potrafi powiedziec 3 zdan w miare plynnie mimo znajomosci czasow i mnostwa slowe. To nie jest dobra metoda. Sciagnij sobie kurs Assimil i ucz sie wedlug instrukcji. Ta metoda bedziesz mogla naprawde cos powiedziec po 3 miesiacach, a przy tradycyjnym kuciu gramatyki i slowek, po takim czasie jest zazwyczaj jedno wielkie dukanie:D

Gość merekenrka
ja się tak uczyłam angielskiego i jakoś w Holandii spokojnie się dogadałam może na początku musiałam się przełamać ale potem już jakoś to szło :P

Hmm.. dzięki ;) A można by jakiś link do tego, bo wpisałam w wyszukiwarce i weszłam w jakąś stronkę i tam pisze "słowka" i "zaloguj sie", toto najpierw trzeba zalogować się żeby ten kurs ściągnąć?

merekenrka To fajnie ;) Ale ja nawet czytać po angielsku nie umiem ... Chciałabym jakieś podstawy ogarnąć...