Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werbenkaa

mój kot chyba nie lubi głaskania

Polecane posty

Gość werbenkaa

tzn da się chwilę pogłaskać ale potem zaczyna walczyć z moją ręką tzn wiecie tak się bawić. trochę mnie to wkurza bo myślałam ,ze kot będzie taki milusiński będzie się łasić ale kicia ma widać temperament :D tak jej zostanie czy z wiekiem minie ?

Gość werbenkaa
up

Gość werbenkaa
up

Gość werbenkaa
to jest kotka.

Gość werbenkaa
widać każdy sądzi po sobie ja nie mam takich zoofilskich odruchów jak ty 🖐️

Gość werbenkaa
może to i dobrze przynajmniej nie będziesz mógł spełniać sowich chorych fantazji 🖐️ kicia ma ma trochę ponad 2 miesiące może dlatego :P

Gość spigola
no nie wiem czy z wiekiem minie, duzo zalezy od charakteru siersciucha i od plci. Wszystkie kotki jakie mialam (persy) to byly wielkie indywidualistki nie za bardzo dawaly sie glaskac natomiast kocury uwielbiaja pieszczoty.

dokladnie...ja tez mam kotke perska..typ samotnika ,czestpo zostaje caly dzien sama i widac lubi to. nawetjak w domu jestem jest to samo..ona swoimi drogami chodzi..jedyne co-jak jestem z nia to ona spi w tym samym pokoju. ale mimo ze ma ponad 4 latka lubi sie bawic.:)

No właśnie ratowniczka_medyczna! Ty niewyżyty, pryszczaty małoletni zjebie! Słyszałaś?! Wsadź se w dupę swoje zaczepki! otulona_snem tak trzymaj! Z takimi pryszczatymi małoletnimi zjebami... niewyżytymi... jak ta ratowniczka to trzeba ostro! Tylko skąd wiedziałaś otulona_snem że ratowniczka_medyczna napisze w tym temacie?

Gość werbenkaa
ja mam jakiegoś rasy "europejskiej"czyli mieszaniec z adopcji :P przynajmniej jest jedynym takim egzemplarzem na świecie :) i skoro jest tu tyle kociarzy ,a to mój pierwszy kotek to mam takie pytanie wasze koty maja trochę zaropiałe oczka z rana ?

Gość spigola
jesli ma zaropiale oczka powinnas mu je przemywac,ja zawsze przemywam nawet zwykla przegotowana woda zmieniajac za kazdym razem waciki,jesli przemywanie nie pomoze to sa specjalne kropelki do zapuszczania.

Gość werbenkaa
przemywam jej waciakami ale martwiłam sie ,ze to może być kocia grypa czy coś takiego :)

nie martw sie persy zwlaszcza maluszki maja takie problemy, moja np jest alergikiem..po ilu ja sie wet juz najezdzilam..w koncu trafilysmy na dobrego i jak zaczyna sie drapac-piskam jej te miejsca octaniseptem.pomaga jak reka odjal. ale bidula np rybek nie moze za bardzo jesc.

ratowniczka, ale mnie o nic nie chodzi, to przecież otulona_snem nazwała twoje posty jako "durne zaczepki niewyzytego,pryszczatego maloletniego zj**a " No bambosze... takie ciapki pluszate... w stopce masz zdjęcia, fajne ciapy.

Gość spigola
czasami to tylko infekcja, przy kociej grypie kot jest "osowialy" caly czas spi, nie je i nie pije przez co ryzykuje odwodnienie. Mialam to ze swoim kotem wlasnie skonczylismy serie zaszczykow. Na cale szczescie pomogly i uniknelismy kroplowek. Ale na wszelki wypadek obserwoj kotka, i zaszczep go. Ja swojego nie szczepilam ale za 2 tygodnie juz jestem umowiona z weterynarzem.