Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka głupia zabujana

nieszczęsliwa miłośc

Polecane posty

zabujałąm sie w chłopaku już od dobrych kilku lat. cały czas o nim mysle jak mi sie wydawało że o nim zapomniałam to go zobaczyłam gdzieś i to wystarczyło by "miłośc" powróciła:( od niedawna myslałam że mi przeszło. jednak wczoraj byłam na imprezie i gdy tak sobie stałam to nagle na wprost mnie podszedł on ze swoja dziewczyna i sie obściskiwali. Było mi bardzo przykro choć wydawało mi sie że o nim zapomniałam. myślę że może to jednak z faktu że mnie nikt nie chce pokochać i brakuje mi 2 połówki. To wyglądało tak jakby Bóg wepchnął mi ich przed oczy i powiedział: "zapomnij o nim" . Jadnak ryczałam potem i mi smutno było. Wiem że do siebie nie pasujemy jednak jest taki sentyment do niego w moim sercu. Co zrobic by sie go pozbyc? To trwa jak juz mówiłam dobre kilka lat. wiem, że nie da sie tak łatwo zapomnieć. Może tylko mi sie wydaje że go kocham? pisze by się wyżalić bo nie mam komu:(

Mam 14 lat :(

nieprawda nie podszywaj się!

Nieprawda bo mam 16 lat!!!!

Gość Takie życie skarbie...
Im bardziej czegoś nie chcesz tym bardziej to przyciągasz. Im bardziej nie chcesz danej osoby spotkać, tym częściej ją spotykasz.

Wydaje ci sie to nie milosc, ja mialam wiele takich chlopakow za czasow dorastania, jak znajdziesz sobie prawdziwego chlopaka z ktorym bedziez na powaznie to dopiero przekonasz sie co to milosc a o nim zapomnij widac jaki lalus co moze miec kazda zrobil to spcjalnie sprawiajac ci przykrosc, jeszcze znajdziesz takiego ktory odwzajemni twoje uczucie uwierz tez dlugo czekalam :D

ale on mnie nie zna , może z widzenia mnie kojarzy i nic więcej. Nie ma pojęcia co ja czuję i się nie znamy.

wiec zapomnij o nim jest tyle fajnych samotnych chlopakow a ty z nim nawet nie bylas to skad wiesz ze go kochasz podoba ci sie bardzo to wszystko, a nie wiesz jakim by byl partnerem czy dobrze traktuje swoje dziewczyny czy dogadalibyscie sie jestes zaslepiona ale to nei jest milosc

masz racje wiem że to co piszesz jest sensowne dzieki za rady:)