Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahija

mam 3 miesieczne dziecko i znow jestem w ciazy:(((((

Polecane posty

Gość nie usuwaj!!
to najgorsze, najbardziej okrutne co można zrobić, zabić nowe życie, każdy ma prawo do życia, każdy!!

Ja swego czasu maiłam 4 letniego syna, córka pół roku i następna ciąża i następna córka. Dziś są fajnymi nastolatkami bardzo zżytymi ze sobą. Wszystko można wytrzymać. Cieżko było ale teraz jest fajnie.

Gość agula1111
autorko mój syn miał 3 miesiace jak zaszłam w drugą ciążę. pomiędzy moimi synami jest równo rok różnicy. na poczatku to był szok ale nawet przez myśl mi nie przeszło żeby usunąć. najgorszy dla mnie był pierwszy rok ale później to już z górki. ja oczywiście nie jestem za tym żebyś usuwała ale przecież tę decyzję musisz podjąć sama. ja w każdym razie dałam radę i teraz z perspektywy czasu myślę że dobrze się stało. jak chcesz pogadać napisz maila.

Gość ndowkdfjoewfj0nhiuonm;l
ale pomyslcie moze ona jeszcze jest za slaba na derugie dziecko dopiero c o z pologu wyszla!!!!!!!!!!!!!moze lepiej niech usunie niz ma wpasc w depresje poporodowa

Gość ncjvpdvjp
autorko dasz rade!!!!!!!!bedzie dobrze glowa do gory!!!!!

Gość ja bym usunęła na twoim
miejscu, tu same matki polki, a pózniej nie bedziesz miała co do gara włożyć, i bedziesz prosić o buciki dla synka? Posłuchaj swojego sumienia. Nie napiszę ci usuń, i nie napiszę ci nie usuwaj. Po kiego huja tu piszesz, narobią ci młynu z głowy. Twoje dziecko twoja sprawa.

no na pewno!dziwne,ale nie slyszalam,zeby w polsce dzieci padaly z glodu.wiele jest rodzin wielodzietnych i dzieci nie gloduja.nie przesadzaj.

Gość ,,,mmmm,,,,
a co wy matki z kalkuty ? myslicie ze jej organizm juz jest przystosowany do 2 ciazy? moze malo zarabiaja, moze sie kisza w jednym pokoju ale nie, wy tutaj kazania piszecie. ja usunelam i jakos zyje, nie mam depresi, nie umarlam, nie rozjechal mnie za kare samochod itp ! dodam ze urodzilam rok temu kochana, planowana coreczke ktorej moge zapewnic zdrowie,szczescie i byt teraz jak i za 10 czy 20 lat a aborcje mialam 3 lata temu

Gość ncjvpdvjp
dokladnie dajcie jej spokoj moze miec nieciekawa sytuacje w domu......jak chche niech usowa!!!!!

czy ty wiesz Dorcio o czym ty piszesz, moze i nie umierają ale wegetują!

a czy jej organizm jest przystosowany do aborcji?przestan ,akurat ciebie nie warto nasladowac.zabilas i nie wiem czym sie tu chwalic.

nie widzialam jakos zeby wegetowaly.to ze rodzice nie dadza im na cole i smieciowe zarlo nie jest niczym strasznym.bo widze ,ze teraz na tym polega troska o dzieci.kasa na smieciowe jedzenie i latanie z kluczem na szyji,bo dziecko ma zapracowanych rodzicow,ktorzy nie maja czasu sie nim zajac.tylko nie o to w zyciu chodzi.

dorcio, produkuj se całą drużyne piłkarską, albo i dwie, ale nikomu nie wmawiaj żeby rodził,

nie, to ty nie namawiaj do zabijania i tyle.ja mam jedno dzieciatko i na pewno nie zrobilabym tak strasznej rzeczy.w piekle bedzie sie smazyc,a sumienie ja zezre(jesli je ma)

ty się debilko smaż w piekle, tepa dzido! I nie życz drugiemu co tobie nie miłe, bo ja ci mogę pożyczyć o wiele większej krzywdy.

i nie nakrecaj sie ,bo ta co zalozyla juz poszla,a ty dalej sie wpieniasz debilu

Ja miałam niedawno taką samą sytuację jak ty. Teraz mam dziecko, które skończy za tydzień 9 miesięcy, a ja zaczynam siódmy miesiąc ciąży. Też chciałam usunąć. Nie zrobiłam tego, bo mąż się nie zgodził. Jak chcesz usunąć - zrób to sama i nigdy mu nie mów. Jak chcesz zostawić - to tak jak ja, będziesz dwa lata w ciąży. Miewam różne uczucia. Czasami się cieszę, że będzie kolejny dzidziuś, czasami wyję do księżyca, że nie usunęłam. Zostały mi jeszcze 3 miesiące chodzenia z brzuchem Potem jak urodzę, to się tak pozabezpieczam, że chyba sobie macicę wytnę!!! Pamiętaj, to jest tylko twój wybór. Nas czytaj, ale słuchaj tylko samej siebie. Powodzenia... Życzę dobrego dla Ciebie wyboru.

Życzę Ci śmierci twojego syna, oby roczku nie przeżył, i zginął z twojej winy!

spadaj prostaczko ,nie dorastasz mi do pietki!i won od mojego skarbeczka bo w ryja oberwiesz i po co ci to?

Gość wrwerwe
dobijają mnie te kretyńskie posty tu, kazdy wszystko rozpatruje z wlasnego siedzenia: "autorko, tak ja tez mmiałam wątpliwosci, a teraz mam daw słodkie dziieciaczki, nie usuwaj... " A kto inny :' autorko, a moje dziecko urodziło się z zesplołem downa, niedotlenieniem, porażeniem mózgowym. usuń koniecznie." Koorwa, jak czytam te tepe posty to jestem za aborcją coraz bardziej, przynajmniej tej najb tepej częsci społeczeństwa, co możny się na potęge... :p

Gość wrwerwe
S_Gosia_S- obejrz jakiś bolesny poród, wygląda 100 razy gorzej od aborcji. zreszta to chyba płytkie zeby uzasadniac swoje stanowisko bo coś nieładnie wygląda.

ja bym powiedziała mężowi, ktoś fajnie napisał o tangu..wydaje mi się, że oboje powinniście podjąć decyzję najlepszą dla waszej rodziny, nas tu możesz czytać ale rozwiązanie usuwać czy nie-mależy tylko i wyłącznie do was.

buhahhahah!!!!!ale sie usmialam dziecino.ty modlic?jaka wiara modli sie o takie cos?koniec dyskusji ,nie bede sie znizac do takiego poziomu dziecino.moj synus pozyje dluzej niz ci sie wydaje,bo nie ma takiego jadu z w sobie jak ty.chyba mama cie bardzo skrzywdzila pomaranczko,pa dobrej nocki,niech ci sie przysnia aniolki!