Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedel

Mamy dzieci autystycznych

Polecane posty

Witam! Chcialabym nawiazac kontakt na forum z Mamami dzieci autystycznych,mozemy sie tutaj powymieniac informacjami,pozalic ,poopowiadac o sukcesach naszych dzieci... Jestem mama 3,5 letniego autystycznego chlopca.Autyzm zauwazylismy po 2 roku zycia,strach przed nowymi miejscami,regres w mowie,obojetnosc wobec rowiesnikow,fiksacje,,, teraz tylko terapie,homeopatia,za kilka dni leczenie DAN.... czy ktos ma taki problem ja??????

Gość mama ślicznego chlopczyka
ja jestem taka mamą

Gość mama ślicznego chlopczyka
moj synek ma 2.5, o autyzmie wiem od roku ale polskim "specjalistą" udalo sie to zdiagnozowac kilka miesiecy temu ja mialam to samo, nie moglam sie z tym pogodzic. Masz zdrowe dziecko przez dlugi czas a potem okazuje sie ze jednak jest chore. Pisalam na tym forum bo jest taki watek ale tam sa matki troche starszych dzieci....a to wyglada inaczej bo na wiele rzeczy jest juz za pozno nie moge zalogowac sie do mojego starego konta wiec pisze na pomaranczowo Od miesiaca zaczelismy ostra terapie i o dziwo sa postepy, moje dziecko idzie do przodu co do homeoterapi to jeszcze o tym nic nie wiem co do DAN to na dzien dzisiejszy nie jestem przekonana. Zrobilam dziecku podstawowe badania (morfologia, kal, mocz) nie wykazaly zadnej alergi ani grzybow ale nie neguje niczego bo to w koncu autyzm o ktorym i tak wiemu za malo.... a jaka wy stosujecie terapie?

Czy robiliscie na Candide badanie kalu? My oprocz homeopatii i leczenia DAN mamy terapie psychomotoryczna,neurologopedyczna,Metoda Dobrego Startu,SI. Sa postepy ogromne,dziecko sie nie fiksuje juz godzinami,spi w nocy,odstawilismy calkowicie pampersa itd.itp.Nie mowi nic oprocz pojedynczych slow (czasowniki daj,chcem) Okropne jest to,ze 2 lata dziecko rozwija sie normalnie a potem stop i....