Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az moją za rekę mocniej ścisne

DZISIAJ WIDZiałam jak mama zgubiła dziecko

Polecane posty

widok nieciekawy

Gość uyui768
tzn jak zgubiła?nie rozmumiem?

latała w te i wewte po ulicy z obłedem w oczach krzycząc jego imię masakra ale na szczescie chłopczyka przyprowadziła jakas dziewczyna -matka tak sie rozryczała ze szok

Gość uyui768
oooo no to faktycznie miała babeczka przezycie,nie zazdroszczę,ja tak miałam na festynie jakies 2 tyg temu,nie zczaiałm z kim popszedł moj 3 latni synek i nagle patrze nie ma,szukam,rozglądam sie a on wychodzi zza karuzeli z moja mamą,ale co zjadłąm strachu to moje...

moj nam trzy tygodnie temu odwinal numer. bylismy na urodzinach jego kolezanki z przedszkola. dzieci sie bawily, potem pracownica zawolala dzieci na pizze i stanela w drzwiach a dzieci zebraly sie przed nia kolo drzwi. moj tez polecial. ja nie polecialam za nim bo nie raz juz bylismy na takich urodzinach wiec uznalam ze poczeka z dziecmi i pojda wszyscy razem, jak zawsze. oczywiscie bylam tuz obok ale nie przy samych drzwiach. no i nagle patrze a ja go w tej grupie dzieci nie widze. rozgladam sie po sali zabaw i tez go nie widze. moj maz wwylecial z sali zabaw go szukac a ja jeszcze przelecialam sie naokolo zobaczyc czy gdzies sie nie schowal. w koncu ja tez wylecialam na korytarz a tam juz mi ojciec jednego z chlopcow mowi ze maly jest w lazience. ten ojciec go tam znalazl bo jak zobaczyl mojego meza latajacego po korytarzach to pomagal mu szukac. co sie strachu najedlismy to nasze a maly zadowolony z siebie mowi ze poszedl siku i ze jakis pan mu pomagal myc rece :O skad wiedzial gdzie lazienki, tego nie wiem. w sumie z tego szoku to nawet nie poszlam pogadac z ta pracownica co stala w drzaiach bo przeciez ona nie powinna wypuscic samego dziecka z sali do lazienki (3 latka w dodatku)