Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka piłki nożnej w mś

Rok temu był finał MŚ w RPA

Polecane posty

Dokładnie rok temu(dokładnie rok za ponad 2godziny) zakończyły się Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej w RPA. Wynik Hiszpania 1-0 Holandia w 116minucie. Pamiętam swoją euforię rok temu, bo wygrał kraj, któremu kibicowałam :) A Wy jak wspominacie te mistrzostwa?

Gość opipoipoip
ja chciałam żeby wygrała Holandia

A ja nie lubię Holandii. To rasiści, którzy dyskryminują ludzi ciemnej rasy, właśnie w RPA. Viva Espana! :)

Gość zapomniałaś dodać, że
jedyną, zwycięską bramkę strzelił Andres Iniesta, którego to wszyscy kibice Holandii oskarżali o spalonego. Też kibicowałam Hiszpanii. Jednak moim zdaniem najpiękniejsza była akcja po meczu. Chodzi mi o pocałunek Ikera Casillasa ze swoją dziewczyną Sarą Carbonero :)

A rok temu były pokazywane relacje z finałowego meczu dzień wcześniej :) Nic nie chcecie napisać? Może obstawiacie, kto wygra kolejne Mistrzostwa Świata lub Europy?

Gość oto moje typy :)
nie wiem dlaczego wydaje mi się, że Mistrzostwa Europy wygra Hiszpania, a Świata nie wiem :)

Gość znerwicowana mniej po tym
Rok temu byłam tak podekscytowana zwycięstwem Hiszpanii, że minęły mi objawy nerwicy(na którą choruję od 2lat). Minęły mi od wejścia Hiszpanii do półfinału. Po wygranym meczu z Hondurasem, zaczęłam jej kibicować.

Gość oto moje typy :)
Prawda jest taka, że Polacy nie zdobędą nawet jednej bramki, a stracą ok. 15 :P

Gość kopkpok
jestem w szoku, ze minal juz rok, przeciez to bylo tak niedawno...

A mnie się wydaje, że najbliższe Mistrzostwa Europy wygra Francja. Dlaczego tak myślę? Bo ostatnio wygrywały kraje śródziemnomorskie. ME 2004-Grecja MŚ 2006-Włochy ME 2008-Hiszpania MŚ 2010-Hiszpania

Francuzi nie grają źle , ale też nie grają rewelacyjnie, mają jeszcze jednak rok

Gość powrót do hazardu
e tam Niemcy będą tym razem nie do pokonania, kasa która lądują w piłkę musi im się w końcu zwrócić, takich nakładów jak oni na młodzież nie ma żaden inny kraj na świecie

Mnie wydaje się, że te mistrzostwa były niedawno. Pamiętam dokładnie finał. Stałam lekko podenerwowana(nie myślałam wtedy o swojej nerwicy, tylko o tym, żeby wygrała Hiszpania) i nie mogłam się doczekać końca, chociaż wiedziałam kto wygra(dzięki ośmiornicy :) ) Gdy już mecz się zakończył podekscytowana poszłam położyć się spać, ale nie mogłam zasnąć :) Przez najbliższe dni byłam podekscytowana. Mnie też się wydaje, że Euro 2012 wygra Hiszpania.

osobiscie wole lige mistrzów , lige angielską oraz włoską . autorko a chodzisz na mecze ?

Co? Tylko nie Niemcy!!! :( Chociaż ostatnio zawsze byli blisko, więc teraz może im się rzeczywiście udać. MŚ 2006-3miejsce ME 2008-2miejsce MŚ 2010-3miejsce

Nie nie chodzę na mecze. Wolę oglądać je w telewizji, ale mam dopiero 19lat, więc jeszcze wszystko przede mną :)

Niemcy mogą wygrać, bo oni ćwiczyli strzelanie od 1939r. Nawet mają mundury, to znaczy ubrania podobne do tych z ss.

Gość fanka piłki noznej w mś
Pewnie za kilka lat zacznę chodzić na mecze, ale chciałabym iść z kimś, a nie mam z kim.

Gość a ja tam nie chcę pamiętać
Nie chcę nawet wspominać tego finału. Ja kibicowałam Hiszpanii, a mama Holandii i wkurzało mnie, gdy źle mówiła o Hiszpanii. A kibicowała Holandii, dlatego że Hiszpanie nie wymienili się z Polakami koszulkami po wygranym meczu 6-0.

to se poszukaj jakiegos faceta i bedziesz miec z kim chodzic a po meczu na pizze w celu obgadania meczu

To muszę sobie jakiegoś poszukać :)

Napiszę coś jeszcze, bo w sumie rok temu fani jeszcze byli pod wpływem tych mistrzostw ;) A jak Wasz stosunek do wuwuzeli? Bo ja przez najbliższe 2miesiące za nimi tęskniłam. Poważnie :)