Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie przystojniaczek

O co chodzi tej dziewczynie?

Polecane posty

To że jest nieśmiała to wiem ale ona jest jakaś dziwna gdy ją o coś pytam to coś burknie jakby chciała mnie spławić jak najszybciej, nigdy nie dąży do tego żeby podtrzymać rozmowę i nic nie zapyta. Tylko spogląda od czasu do czasu. A gdy rozmawiam z inną dziewczyną i ona to widzi to aż ją nosi jakby z zazdrości. O co jej chodzi? Co to za dziewczyna?

Gość Łatwe jak cholera
heheheh. Masz za duże EGo heheh. To podejdź i zapytaj o co ci chodzi dziewczyno !!! Za trudne ??? To masz problem.

Gość lalalalalalalalmido
musi byc bardzo niesmiala....jesli ci na niej zalezy ...musisz byc cierpliwy i zagadywac ...nawet jak odburknie....w koncu sie otworzy i bedzie juz dobrze

Gość vvvvvale przecież
to o czym mówisz to są właśnie objawy nieśmiałośći przecież:)

Gość London
Ja tez jestem nieśmiała. Jak widzę kogoś kto mi się podoba to tak mnie zatyka, że tchu mi brak. Zawsze coś odburknę. A co mam powiedzieć, jak nie mogę wypowiedzieć dłuższego zdania. dobrze ktoś napisał to jest nieśmiałość w stosunku do facetów, tylko do nich. Ona ma zapewne tak samo.

no własnie ostatnio na imprezie ona siedziała w kuchni sama i przypadkowo się na nią natknąłem i pytam co tu robi a ona: "nie widzisz że jestem sama" tzn ja zrozumiałem to w sensie że mam sobie pójść no i poszedłem.

Gość London
A ona taka wytapetowana wredna czy skromna???

nie, tapety na pewno nie używa

Gość lalalalalalalalmido
hmm no widzisz ze jestem sama znaczy ...ze jestem sama moze posiedzisz i pogadasz ze mna ....a nie ze masz sobie isc....postaraj sie troche ...moze byc fajna dziwczyna tylko zamknieta i niesmiala