Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22UlaHula22

dylemat...

Polecane posty

Gość 22UlaHula22

Witajcie, mam nadzieję, że pomożecie mi w moim problemie. We wrześniu chciałabym wyjechać z chłopakiem na wakacje, problem jest taki,że brakuje mi trochę pieniędzy. Pracuję, ale są to bardzo marne i niepewne pieniądze-umowa zlecenie.W moim mieście bardzo kiepsko z pracą. KIedyś dostałam złoty pierścionek- jest brzydki i nigdy go nie założę dlatego zastanawiam się czy go nie sprzedać...Ne mam z nim związanych wspomnień, ale gdyby rodzice się dowiedzieli na pewno by zaczęli się buntować. Jak myślicie powinnam go sprzedać? Jeżeli nie to może poradzicie jak mogę dorobić 400-500 zł?

Gość anetkaaaaaa
za pierścionek dostaniesz jakies 150 zł.. ostatnio znalazłam wbity w chodnik taki paskudny zwykły złoty z zielonym oczkiem i pan jubiler ze smutną miną powiedział że tylko 130 zł dać może... :D

Gość maturks4
Mogło być szkiełko, albo szmaragd. Im mniej daje jubiler, tym bardziej bym się zastanowił, czy go sprzedać. A już na pewno nie pierwszemu

Gość 22UlaHula22
pierścionek mam wyceniony na 420 zł...

Gość 22UlaHula22
Tylko ja nie mam jak zacisnąć portfela...na studiach sobie trochę zaoszczędziłam, ale teraz są wakacje, wszystko kupują rodzicę i kasy nie dostaje;/ z tego co zarobię wszystko odkładam.

Gość 22UlaHula22
co byście zrobili na moim miejscu?:(

Gość Poszla karolinka :D
zaciska to się pasa a nie portfel ;)

Gość wyceniony na 420
a ile za niego dostaniesz ???????????????????????????????????????????????//?????????????????????????/