Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzoskwinka_27

Egipt-doradzcie mi ...

Polecane posty

planujemy z mężem urlop, dośc długo wyczekiwany bo od 2008 nigdzie nie byliśmy, wieczne problemy z praca, kredyt...eh zycie, w końcu może uda nam sie pojechac ( bardzo bardzo chce!!). Chcemy jechac do Egiptu i nie wiemy co lepiej ... 1) jeziemy na objazdówkę zwiedzamy w Jordanię i Izrael , później wypoczywamy np w Sharmie czy 2) jedziemy an 2 tygodnie wypoczynku np do Taby i tam wykupujemy sobie wycieczkę do Jordani i Izraela. W zwiedzaniu tylko nas interesuje Jordania+Izrael ( takie asze marzenie) Jak to wyglada cenowo ( nie wiem jak stoja ceny tych wycieczek u rezydentów w Hotelach w Egipcie alebo w ichniejszych biurach podróży) i tu liczę ze mi doradzicie...co lepiej, która opcja, jak cenowo to stoi. Z tego co sie orientowałam w B.P "Reinbow" wypoczynek+zwiedzanie Izreale i Jordani 2900-3200 od osoby. Dziekuje za wasze rady:-)

Gość Sturmabatailung88
Nie wiem czy żydki was wpuszczą z egipską pieczęcią w paszportach. Izrael jest wrogo nastawiony do nowej junty wojskowej rządzącej Egiptem. Z Libańskimi pieczątkami nie wpuszczają.