Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobek powietrzny

Jestem chyba jakiś wybrakowany

Polecane posty

Gość bobek powietrzny

Co jest ze mną nie tak, 21 lat na koncie uczciwy, umiejący sie bawić inteligentny(wiele kobiet mi to mówi) a jestem ciągle sam. Wiem ze jestem bardzo młody i wszystko przedemną ale jak popatrze na portalach po znajomych z liceum jeszcze no i wśród najbliższych przyjaciół to wszyscy są w szceśliwych związkach, a ja jak palec jak taki rodzynek jeden jedyny. Co jakis czas poznam jakąs kobiete ale nic z tego nie wychodzi. Dołuje mnie to, niema dnia zebym nie poczuł sie gorszy. ja chce tylko zeby ktos mnie pokochał i zebym czuł sie potrzebny i kochany. Oddałbym za to bardzo wiele. Wczesniej dziewczyny odemnie odchodziły po krótkim czasie, miałem je tylko 2. Życie seksualne na marnym poziomie bo nie uprawiałem seksu juz od 2 lat prawie szlak mnie trafia i mam wachania nastrojów. Raz chce tylko zaspokoic żądze a raz bywają dni ze chce sie połozyc obok osoby która mnie kocha. Nie zdradzam, nie ćpam, mam wiele pasji. Wiem ze nie znajdziecie odpowiedzi na moje pytanie bo mnie nie znacie, chce sie tylko wyżalic:(

Gość bobek powietrzny
:(:(:(:(:(

Gość bobek powietrzny
ma ktoś tak jak ja? haloooo

Gość ja tak mam niestety
i jestem dziewczyna

Gość fjghfg
tez tak mam i co zrobic...