Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinek500

jak to rozwiazac?

Polecane posty

Gość marcinek500

Z Asia jestesmy rok po slubie.No i wszyscy zaczeli sie pytac o to kiedy bedzie dziecko ,wiec w koncu powiedzielismy ze Asia ma pewne problemy.I ostatnio mi powiedziala,ze jej sie przykro zrobilo bo moja mama powiedziala jej ,ze przez nia nie moge byc szczesliwy ,a tak bardzo chcialem miec dziecko. Rozmawialem o tym z mam to krzyczala ,ze tak naprawde w glebi serca tez uwazam ze przez nia nie bede przez nia szczesliwym ojcem a ja ze to mozna leczyc i zeby przeprosila Asie a ona ze nie.Aska mowi ,ze jej noga nie postanie w tym domu dopoki moja matka jej nie przeprosi.Co ja mam zrobic , po czyjej byc stronie?

Gość moj tez..
Oczywiście że po stronie żony.Wasza sprawa czy macie dziecko czy nie.Nawet matka nie powinna się mieszać do Waszego potomstwa.Też było by mi przykro na miejscu Twojej żony..

Gość marcinek500
nie spodziewalem sie tego po mojej matce

Gość kl;kjhgfdfghjk
jezeli to nie prowo, to wspolczuje dziewczynie partnera. Ty sie pytasz po ktorej masz byc stronie? Jestes zupelnie niedojrzalym egoista. Zastanow sie nad tym czy ja kochasz, bo mam wrazenie, ze marnujesz jej zycie.

Gość marcinek500
oczywiscie ze ja kocham ,gdyby bylo inaczej nie pisalbym tu

Gość marcinek500
a jak matke naklonic zeby przeprosila?

Gość jaja jak berety :D
nienawidze takich osob...boze co za matka...zyje po to by wkurwiac ludzi...jak mozna takie cos powiedziec

Gość marcinek500
no i najgorsze ze nie chce przeprosic Asi ,a on teraz widze ze mysli o tym co uslyszala

Powinieneś być po stronie żony. To jest wasze życie prywatne i nikt nawet matka nie powinna się wtrącać.Twoja mama zawiniła i powinna przeprosić Twoją kobietę.Nie dziwie się że Ona już nie chce odwiedzać Twojej mamy tymi słowami napewno sprawiła jej przykrość.Pogadaj z mamą powiedz żeby nie wtrącała się i przeprosiłą Twoją żone.