Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tak można?!

Rosjanka zgwałciła faceta!1111

Polecane posty

Gość Jak tak można?!

"32-letni Viktor nie spodziewał się, że próba obrabowania małego salonu fryzjerskiego zakończy się w ten sposób. Zamiast odejść z workiem pieniędzy, mężczyzna został związany i uwięziony na zapleczu. Tam przez trzy dni gwałcony był przez właścicielkę zakładu, 28-letnią Olgę. "28-latka zamknęła mężczyznę na zapleczu, powiedziała pracownikom, aby spokojnie udali się do domów, gdyż ona sama zajmie się poinformowaniem policji o incydencie. "Olga "zajęła" się rabusiem, ale trochę inaczej niż obiecywała swoim podwładnym. Kobieta przypięła mężczyznę do kaloryfera przy użyciu różowych kajdanek, zdjęła mu spodnie i... zagroziła, że jeśli nie będzie współpracował to zadzwoni po policję. Przez trzy kolejne dni Olga gwałciła swego zakładnika, od czasu do czasu karmiąc go Viagrą. " Świat schodzi na psy! :o

Gość Jak tak można?!
"Skrzywdzony mężczyzna prosto z salonu udał się do szpitala, a potem na policję. Olga była oburzona, gdy została zatrzymana przez funkcjonariuszy." :o

Gość rosjanki mmm
to ty chyba w Rosji nie byłeś tam nie ma brzydkich 28- latek i dotego fryzjerka. Nawet w polsce nie ma brzydkich fryzjerek

Gość niezaspokojona koteczka @
Prawidłowo :D

Gość gryzaczek
Wielu z nas mazy o takiej ostrej jezdzie. Niewielu sie do tego przyznaje. Do tego malo kobiet byloby zdolnych do takiej perwersi. Naprzyklad porwanie chlopaka z przystanku i lesny gwalt,lub zaproszenie chlopaka na pizamową impreske,gdzid po drinkach i w takt muzyki gwalt zbiorowy. Haha oj te fantazje. Malo realne.

Gość gryzaczek
Wielu z nas mazy o takiej ostrej jezdzie. Niewielu sie do tego przyznaje. Do tego malo kobiet byloby zdolnych do takiej perwersi. Naprzyklad porwanie chlopaka z przystanku i lesny gwalt,lub zaproszenie chlopaka na pizamową impreske,gdzid po drinkach i w takt muzyki gwalt zbiorowy. Haha oj te fantazje. Malo realne.

Gość szmutna placzka
gadacie glupoty, jezeli dobrowolnie poddasz sie "gwaltowi' to nie bedzie zaden gwalt! jak widac opisywany pan nie marzyl o byciu zgwalconym, udal sie na policje i slusznie wykorzystanie seksualne to powazna sprawa, niszczaca psychike, nie jest to odpowiednia kara za probe kradziezy...

,,ta zaprosiła ich do łóżka na "szybki numerek". Monachijska policja zapewnia, że oficerowie odmówili'' :D:D:D

Gość bosze ze ja nie mam takich
przygód :D:D:D:D wielogodzinny seks to coś dla mnie :classic_cool:

Nimfomanka trafiła do szpitala No ładna mi koorwa Nimfomanka:) Thanks fuck for that . Najgorsze jest to ,że ja bym ją zarznał :)

Gość gość
Rosjanki to jednak wesołe kobiety xd