Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looney

co teraz z nią zrobić.

Polecane posty

Drogi Autorze.. Musisz spojrzeć na całą sytuacje chłodno i obiektywnie.. Wg mnie , gdy jest się w związku pewne rzeczy są niedopuszczalne. Do takich rzeczy należy min. zawieranie nowych znajomości z płcią przeciwną i podtrzymywanie ich w celach pseudo "przyjacielskich". Przyjaciela i osoby do rozmowy powinna szukać w przyjaciółkach lub koleżankach, a swoim zachowaniem może sprowokować coś więcej. Sama potrzeba takiej znajomości jest dla mnie czymś niepokojącym. Potajemne odpisywanie, rozmowy do późnej nocy - mogą świadczyć o tym, że coś ją w nim ujmuje. Nie wierzyłabym w słowa "jest nieinteligentny", "gorszy od Ciebie" - bo jednak coś sprawia, że chce z nim utrzymywać kontakt, coś ją ciągnie do niego. Inna sprawa, przecież nawet gdyby odpowiadał jej bardziej od Ciebie, nie powiedziałaby Ci tego, tylko dla dobra sytuacji, wmawiałaby, że jest gorszy. Radzę zacząć szybko interweniować i odbyć poważną rozmowę. Wyjazdu jej nie zabronisz, ale możesz jej uświadomić jak wiele może stracić, jeśli nie pójdzie po rozum do głowy.

Gość Xfrancuz1
Nie odejdzie odrazu bo za duze ryzyko nie znajac dobrze jeszcze tamtego.a na cos wiecej zawsze jest czas.zwlaszcza na cos takiego gdzie piszesz nie bo nie bedzie czasu

Gość looney
powiedzialem jej, ze mnie straci jesli dalej tak bedzie.. zobaczymy co postanowi.. odpowiedziala mi tylko ze nie pozwoli mnie stracic.. zobaczymy :|

Gość Xfrancuz1
Najnormalniejsza. Zgadzam sie 100% z tym co napisalas.o taka kobieta to kobieta.bravo.

Cóż za niesamowity zbieg okoliczności, że z poznanym w necie facetem wybiera się na kurs w sprawie pracy. Może jeszcze nam powiesz, że ten kurs odbywa się w fajnym miejscu i trwa kilka dni?

Gość Xfrancuz1
loney czy jakos tak.ile ty masz lat? pokarz jej to forum niech zobaczy co ludzie o tym mysla.tak na marginesie.co ci to da ze ci powie ze koniec z nim jak na kusie i tak sie spotkaja.

Gość u mnie by była krótka piłka
albo jedziemy razem na kurs, albo nie jedziesz wcale, albo się rozstajemy (I NIE SCHODZIMY PO KURIE!!!) jeśli na prawdę Cie kocha a tamtego ma w dupie to wiadomo co wybierze!

Gość kolka@
looney Powiedziala Coi, ze jest nieinteligentny, ale uwielbia z nim rozmawiac i pisac hmmm. No to moze niezle ciacho z niego i dlatego dziewczyna sie tak nakreca... Wg mnie ona przekracza granice. Juz nawet nie chodzi o to, ze z nim pisze, ale o to ze cie oklamuje ze z nim nie pisala na wakacjach. To strasznie dziwne, ze chowala sie po katach zeby mu odpisac. Skonforntuj ja, napisz ze widziales naglowek i wiesz, ze cie oklamala i ze ta sytuacja zaczyna sie wymykac spod kontroli. Tak czy siak ona nie gra FAIR.

Gość looney
misslady albo ja cos zle napisalem, albo zle przeczytalas cos. oni poznali sie na zlocie. a rzeczywiscie gdybym dal linka do tego, nie byłby to glupi pomysl.. trzyma mnie tylko to, ze ja ją kurde kocham, no!

Na zlocie? Czyli już wtedy mogła się przekonać, że jest mało inteligentny i mimo to - w jakim celu? - pobrała od niego namiary gg czy jakieś tam? I tak na zlocie spotkała przyszłego kompana na kursie związanym z pracą? Jaja kwadratowe. Jeśli on taki tępy, to i ona chyba też, skoro rozmawia z nim całe noce. Tutaj już zostało wszystko napisane, nie będę powtarzać się.

Gość looney
kolka@ ona wie ze ja to widzialem.. dalem jej wybor, jesli wybierze jego, to bylem głupi..

looney Widzisz.. Ty kochasz ją, a ona kocha przygodę i adrenalinę, która urozmaica jej przesiąknięte rutyną życie.. Proponuję albo postawić jej jasne i klarowne warunki, albo poszukać kobiety, która ma szczere intencje i nie lubi nieczystych gierek..Wydajesz się być miłym facetem i na pewno nie jedna Cię doceni.

Gość malllgorzata
"no ale nie pytanie jest.. gdyby mnie nie kochala i nie chciala ze mna byc to by od razu mnie zostawila i poleciala do niego.. tak?" Niekoniecznie. Niektore dziewczyny (faceci zreszta tez) sa tak wyrachowane, ze chca najpierw miec pewnosc, ze z tym drugim wyjdzie niz zostac na lodzie, wola wiec trzymac "starego" chlopaka na wszelki wypadek. Niektore chca tez miec dwoch, bo jeden dobry, ulozony, spokojny i gwarantuje zwiazek a z drugim jest iskrzenie i dobry seks, ale do zwiazku sie nie nadaje, lub np. jest "nieinteligentny." Autorze, przemysl to wszystko, ale na pewno jest powod do niepokoju, bo jesli pisza duzo i w nocy ona czeka zeby mu odpisac to cos jest na rzeczy. Moze to zwykly flirt, ale na pewno nie traktuje go TYLKO jako kolegi. Szczerze mowiac, to mysle, ze na cos tam w duchu liczy.

Gość Xfrancuz1
looney daj jej ten link i powiedz krotko.nie jedziesz albo jedziesz i nie wracaj.koniec gadki.

Gość malllgorzata
No ale chyba i tak pojedzie, bo to z pracy.

Gość xfrancuz1
i lak tam rozmowy looney? co wybrala? a moze jednak zaufales jej?

Gość Nissy
Offerma, mam dla Ciebie offerte nie do odrzucenia. Ogarniesz się, a ja odetne Ci 2 ostatnie żebra i będziesz mógł sam robić sobie loda. A co do tematu, po co odrazu tak panikować, może to tylko głupi niewinny flircik. Każdemu się czasem zdarza. Chwilowa fascynacja kimś nowym. Porozmawiaj z nią szczerze o swoich obawach. Tak na spokojnie.