Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23232

obrona

Polecane posty

Gość 23232

o 13 mam obrone dyplomowa dzis, nigdy w zyciu sie tak nie stresowalam, nie spie juz od 6... pisalam prace sama, i wszyscy mowia ze to formalnosc, ale strasznie sie boje, ze wejde powiem temat pracy i nie bede umiala nic wiecej powiedziec o tym co pisalam... i ze nie odpowiem na pytania komisji :( :(

Gość 23232
prosze poradzcie cos...

Nie znam nikogo kto by się nie obronił;-) Jeśli sama pisałaś to wiesz doskonale o czym jest:-) Bez stresu:-)

Gość 23232
dzieki :) wlasnie ja jestem taka beznadziejna, ze sie stesuje tym ze sie nie obronie i bedzie wstyd przed wszystkimi :/

malo kto sie nie stresuje przed obrona - ale na dyplom skladaja sie cale studia, obrona to tylko taki egzamin konczacy i wcale nie jest on najtrudniejszy (w porownaniu z niektorymi egzaminami podczas studiow)

Gość 23232
egazmin juz mielismy pisemny z calych studiow, dzis tylko prezentacjia pracy, ale ja mam jakas fobie przed publicznymi wystapieniami, stresowalam sie zawsze glupim referatem przed grupa

Komisje są zwykle bardzo przyjazne;-) pomagają jak mogą.

Gość jknknmn kjuhyb
hehehe mialam to samo tez sie stesowalam przed prezentacja ale jak juz ja powiedzialam to stres ze mnie zszedł. Trzymam kciuki bedzie dobrze :) p.s. identyczne schizy mialam ze sie nie obronie :p bedzie dobrze!