Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promyczek1986

rozterka

Polecane posty

Gość promyczek1986

Witam wszystkich, pomyslam ze zapytam was o rade bo nie wiem co o tym myslec.Jestesmy 2 miesiace przed slubem. Jego rodzice w ramach prezentu slubnego poinformowali nas ze dadza dzialke budowlana ktora odrazu bylo wiadomo ze sprzedamy by kupic a raczej dolozyc do mieszkania.Wczoraj sie dowiaduje calkiem przypadkiem ze jest kupiec na ta dzialke i ze sa juz jakies ustanienia cenowe. Czy to normalne ze nikt mnie nie pyta o zdanie i nie informuje o tym fakcie?bo ja z ty nie czuje sie dobrze.Rozumiem ze to ich własnośc ale miloby bylo jak by ktos zapytal o zdanie...

Gość promyczek1986
ktoś coś odpowie?

Trudno powiedzieć...zależy jak to wygląda w innych sprawach.Tutaj w zasadzie interesują Was pieniądze,a działka póki co nie jest jeszcze Waszą własnością...

Gość promyczek1986
no nie jest oficialnie masza .Tylko ze moj przyszly maz robi wszystkie ustalenia z tata (na niego jest zapisana dzialka) a ja zapytalam o cos przypadkiem wiec sie dowiedzialam ... Wogole to chore to wszystko bo z jednej strony mowia jak chcecie to ja sprzedawajcie a potem za mniej niz .... nie pozwole sprzedac taki prezent ze ....