Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsas

Dlaczego jest coraz wiecej singielek?

Polecane posty

Gość sdsas
regał wnoszą panowie, których się o to poprosi, a samochód dziś i tak żaden facet sam nie naprawia tylko się oddaje do warsztatu Panowie to faceci! Kobiety sa duzo bardziej zalezne od facetow niz mezczyzni od kobiet.Brak faceta dla kobiety jest duzo bardziej klopoltliwy niz brak kobiety dla mezczyzny. Facet moze sie naiczuc gotowac, kobieta reaglu na 5 pietro nie wniesie. To jest ta roznica

Gość sdsas
Odp. Panowie, którzy zajmują się zawodowo przeprowadzkami Kobiecie zespusl sie samochod, ciekawe kto bedzie ten samochod naprawial. Odp. Pomoc drogowa + mechanik samochodowy Wlasnie panowie! Caly czas panowie. Bez facetow kobiety nie istnieja, nie daja rady! Jestescie zalezne od facetow

Tylko, ze temat dotyczy statusu singielki a nie tego, czy wy jako płeć jesteście nam potrzebni czy nie, owszem, przydajecie się, ale w związku nie jesteście niezbędni:D

żaden facet sam regału też nie wniesie, a dlaczego nie ma mu ktoś pomóc. Siła fizyczna nie jest potrzebna, jak masz rozum, inteligencje i umiesz sobie radzić w każdej sytuacji. Podajesz przykłady jak z czasów Gierka :)

Gość sdsas
Facetowi kobieta nie jest niezbedna do niczego poza daniem dziecka na swiat. We wsszystkich innych kwestiach facet jest zupelnie niezalezny od kobiet

aha i co do tych badań to nei obchodzi mnie to ze 8% nei używa antyperspirantów a 14 % myje włosy raz w tygodniu! ja dbam o higienę inaczej sama ze sobą bym nie wytrzymałą więc też zwracam uwagę na to u facetów nei ma co się takimi badania

Gość sdsas
Siła fizyczna nie jest potrzebna, jak masz rozum, inteligencje i umiesz sobie radzić w każdej sytuacji. Ehhhh, znowu glupota. Sila fizyczna jest czasem koniecznie potrzebna. Jesli bedziesz szla ulice i napadnie Cie facet, to co po twoim rozumie i intelgejcni jesli nie bedziesz miala sily fizycznej?

Kobieta mieszkajaca w bloku, na 5 pietrze, kupuje sobie nowy regal. Ciekawe kto ten regal jej wniesie na to 5 pietro. panowie co jej ten regał przywiozą:P no i winda pewnie będzie;D'

Gość monikaratownika
żaden facet sam regału też nie wniesie - no wlasnie !!!! wiec potrzebny jest maz i kochanek!!!!

łoł, teraz wychodzi prawdziwy cel i temat tego forum, nie chodzi o singielki, tylko o to, że Ty nie potrzebujesz kobiet. A może się ich boisz :) Co na to statystyka?

Gość nie singielka
a ja uwazam , ze tak samo jak mężczyzni potrzebni sa kobietom, tak kobiety mężczyznom. Zycie w pojedynke, to tak naprawde wegetacja a nie zycie . Owszem, lepiej wybrac samotnosc niż byle jaki zwiazek , ale jak słysze o "singlach z wyboru " , którzy w tym wyborze tkwia latami a pozniej toczą piane z pyska w tematach takich jak ten, to zastanawiam sie kto i na jakim etapie ich zycia zrobił im tak mocne kuku :O Bycie samemu to samotosc, hasła pt "jestem sama ale nie samotna" mozna włozyc miedzy bajki:O

Sedes, jeśli już się tak uparłeś z przykładem regałowym...większość mebli przychodzi dzisiaj w paczkach, jakbym się uparła to wierz mi, zrobiłabym sobie kuchnię w zabudowie sama:D

Gość sdsas
Kobieta mieszkajaca w bloku, na 5 pietrze, kupuje sobie nowy regal. Ciekawe kto ten regal jej wniesie na to 5 pietro. panowie co jej ten regał przywiozą no i winda pewnie będzie;D' Ciekawe jak wniessiesz ten regal do windy..... Poza tym 5 pietrowym blki windy czesto nie ma

Gość monikaratownika
debilny przyklad z regalem, samochodem.. oczywiscie, ze faceci w tym pomoga, ale do wniesienia regalu nie potrzebny jest maz!! zreszta takimi rzeczami zajmuja sie "specjalisci". mowimi o partnerstwie, zwiazku a nie o tym czy mezczyzni sa potrzebni na swiecie bo bez nich kobieta nie wniosla by mebli na 10 pietro!!

Gość do sdsas
Ja akurat nie jestem singielka, ale odp. na pytanie kto mojemu facetowi pomagal malowac mieszkanie, kto pomagal mu nosic meble kiedy sie przeprowadzal, bo nie mial za duzo kasy na "panow od przeprowadzek", kto mojemu przyjacielowi pozyczal pile i wiertarke brzmi: ja. Zadna plec nie rodzi sie z umiejetnosciami gotowania, sprzatania, szycia, remontowania. Obie plcie moga sie tego nauczyc. Z reguly mezczyzni sa silniejsi, maja lepsza pamiec, kobiety widza wiecej szczegolow i zauwazaja niuanse emocjonalne. Uzupelniaja sie. A argumenty w Twoim stylu mnie smiesza.

Gość sdsas
GreenEye73 Gdzie wyczytalas ze ja nie potrzebuje kobiet? Mozesz podac cytat? Czekam

no i dobrze - czyli konkluzja - kobietom w mężczyznach jest potrzebna tylko siła mięśni. Naprawdę to budujące ;)

Gość sdsas
Zadna plec nie rodzi sie z umiejetnosciami gotowania, sprzatania, szycia, remontowania. Tak, tylko ze mezczyzni moga sie nauczyc "kobiecych" rzeczy robic znacznie lepiej niz kobiety "meskich", to wynika m.in wlasnie z tej roznict sily fizycznej. Popatrzeciw w czym najlepsie sa kobiety? Nawet nalepsi kucharzami sa faceci, projketantami mody takze, ba nawet najlepsi ginekologowie to faceci!

Po pierwsze proponuję trochę więcej poczucia humoru i autoironii, bo inaczej to szkoda życia. A poza tym napisałeś: sdsas Facetowi kobieta nie jest niezbedna do niczego poza daniem dziecka na swiat. We wsszystkich innych kwestiach facet jest zupelnie niezalezny od kobiet A w końcu nie każdy musi mieć dzieci :)

Gość sdsas
no i dobrze - czyli konkluzja - kobietom w mężczyznach jest potrzebna tylko siła mięśni. Naprawdę to budujące Jesli doszlasz do takiej konkluzji z tej calej dyskusji, to myslenie , wyciaganie wnioskow nie jest twoja najmocniejsza strona...

Gość nie singielka
sdsas ale róznice fizyczne sa oczywistoscia, pytanie tylko dlaczego sprowadzasz zwiazek do koniecznosci gotowania i wnoszenia ciezarów:O???

Gość sdsas
Facetowi kobieta nie jest niezbedna do niczego poza daniem dziecka na swiat. We wsszystkich innych kwestiach facet jest zupelnie niezalezny od kobiet Nadal nie widze, gdzie ja napisalem ze nie potrzebuje kobiet. Czyzby klopoty z czytaniem ze zrzumieniem u Ciebie?

wg mnie największym minusem bycia samotną kobietą (te singielki brzmią tak eufemistycznie) - nawet jeżeli kobieta decyduje się na samotne macierzyństwo, to odbiera tym swojemu dziecku szansę na dorastanie w optymalnych warunkach. Nie wierzę, że taka kobieta tego nie rozumie, najwyżej próbuje się usprawiedliwiac ze swojego macierzyńskim instynktem kierowanego egoizmu

i znów pozwalasz sobie na obrażanie mnie, nie czując, że ja ironizuję. Teraz to już definitywnie wyłączam się z dyskusji. Pozdrawiam wszystkich uczestników tematu

Gość sdsas
ale róznice fizyczne sa oczywistoscia, pytanie tylko dlaczego sprowadzasz zwiazek do koniecznosci gotowania i wnoszenia ciezarów Ale ja wcale do tego nie sprowadzam! Ty Wy widzicie tylko tak plytko te dyskusje!

Gość sdsas
GreenEye73 To mialo byc ironizowanie? Wolne zarty.... Ciekawe czy ktos tu widzial ironie oprocz Ciebie....

Gość do sdsas
Mozliwe ze kiedys najlepszymi naukowcami itp. byli faceci, teraz to sie zmienia. Choc w wielu krajach facetom latwiej awansowac, nie z powodu umiejetnosci, a sila przyzwyczajenia. Tym niemniej nie ma co z faktu, ze np. 5 najleszych kreatorow mody to mezczyzni (homoseksualni raczej :D) wysnuwac wnioskow, ze faceci potrafia lepiej to czy tamto. W otaczajacym nas spoleczenstwie mamy inny rozklad talentow, choc moze bardziej poslednich. I tu z reguly kobiety lepiej znaja sie na modzie.

"ale róznice fizyczne sa oczywistoscia, pytanie tylko dlaczego sprowadzasz zwiazek do koniecznosci gotowania i wnoszenia ciezarów" bo to jest facet:D

Gość monikaratownika
a ja uwazam , ze tak samo jak mężczyzni potrzebni sa kobietom, tak kobiety mężczyznom. Zycie w pojedynke, to tak naprawde wegetacja a nie zycie . - masz racje, ale gdyby poznanie partnera na dobre i na zle bylo by takie proste to nie bylo by tylu rozwodow, zdrad, samotnych ludzi. z pewnoscia 80% ludzi samotnych chcialoby zmienic swoj stan, tylko co poradzic jak kobiety w wieku np. powyzej 30 nie maja w czym wybierac!:P ktos "madry" napisze, ze trzeba bylo sie wczesniej starac. tymczasem nikomu z "madrych" glow nie przyjdzie na mysl to, ze zwiazki czasami sie koncza z roznych powodow, albo zycie plata nam rozne figle. jak ktos chce byc sam to jego sprawa, mnie to nie interesuje i nie zamierzam nikogo przekonywac jakie to zycie w zwiazku jest wspaniale. ale zrozum, ze niektorzy sa sami bo nie maja szczescia.

Gość sdsas
Mozliwe ze kiedys najlepszymi naukowcami itp. byli faceci, teraz to sie zmieni To sie raczje nie zmieni. Powod jest prosty, bardzo inteligentnych facetow jest i bedzie zawszw wiecej niz takich kobiet. To jest natura