Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaGusia23

jakie imie dla córki? Julita? Kinga? Emila?

Polecane posty

Gość agugusia23
a mi teraz zaczelo sie podobać Amelia (Amelka, Melka), albo Martina ;]

Emila jest dosc popularna zresztą nie podoba mi się aż tak bardzo Kinga ok ale mnie tez jakos specjlanie nie zachwyca Julita - to na nia bym postawila.. szkodatylko zetak podobna do Julii ktorych niestety ile jest kazdy wie moze jeszce spodoba sie wam Judyta?

Gość kociara iza
up

Gość thytyut7ut6
kinga zdecydowanie,Kinia,kingusia,Kingunia.gunia slicznie.

Gość ja chrzcilam mala
Julita-tylko jedna dziewczyne znam o tym imieniu. Mi sie podoba tez Marika albo Elena.

Gość gość
mi się podoba najbardziej moje imię czyli Natalia (Nati, Nata) i tak dałabym córce jeśli sama bym tak nie miała na imię a poza tym to mi samej podoba się Kinga, Wiktoria, Martyna i Sandra.. ładne też (ale już mniej) Roksana i Iga.. Nie znoszę imion starodawnych (wszystkich) oraz Nina (słonina) i Oliwia (tłusta oliwa) masakra!

Gość gość
India . Pięknie brzmi. Znam jedną .

Gość poroocznikovva
Emilia mi sie zupelnie nie podoba,kinga tez nieszczegolnie. Julita fajne. Jeszcze bym Inge rozwazyl,bo jakos inga mi lezy,a kinga nie

Gość gość
Oczywiscie ze Emilia - piekne imie i piekne dziewczyny z tym imieniem np ja :p a tak serio to imie ma sie tobie podobac a nie nam. A ze popularne to co z tego? Ja mam 30 lat i za moich czasow nie bylo emilek za to julek judyt i justyn pelno. To przychodzi falami i co zrobisz. Mi sie podoba imie zuzia i co z tego ze oklepane? Zuzia byla w narnii wiec tak nazwe swoje dzieci: zuzia i łucja ;-)

Gość gość
A ja każde imię bym zmodyfikowała: nie Julita tylko JUDYTA nie Kinga tylko INGA nie Emila tylko MILA Każde z tych imion jest mało popularne, raczej w przedszkolu i szkole się nie powtórzy, a są piękne:)

Gość gość
ale autorka to już chyba dawno urodziła....

Gość gość
ja sie nazywam Emilia

Gość gość
gośc wyżej i co z tego...

Gość gość
kretynko dlaczego jesteś upośledzona na umyśle dorosła infantylna baba ?! mam na imię kinga i jak słysze takie tłuki jak ty przeinaczające moje imie to dostaje gorączki ! już wymysliłaś zdrobnienia moherowa głowo beszczeszcząc jego wymowe , jakie to polskie i zasciankowe