Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakebabra4848

leczenie zębów.

Polecane posty

Gość abrakebabra4848

witam. jestem w trakcie leczenia zębów. mam kilka pytań: -ostatnio miałam plombowane zęby czymś w rodzaju cementu, przez pierwsze dni ząb był bardzo szorstki. -dzis natomiast, mialam zakladaną plombę i normalnie naświetlaną jakimś fioletowym światełkiem;). nie znam się na tym, ale czy ktoś mógłby mi wyjasnic czym sie roznia te metody i ktora jest lepsza? dodam ze plomba robiona pierwszym sposobem wyglada lepiej, jest bielsza, a ta dzisiejsza taka jakby popekana,, -mam duzo ubytkow w zebach, we wrzesniu bede miala zakladany aparat staly.. musze rowniez oczyscic zeby i usunac kamien, dwie dentystki, dwie wersje: jedna mowila ze lepiej teraz przed leczeniem, a druga ze lepiej na koniec po wyleczeniu zebow.. jak jest naprawde?

Gość Oligsa

Z dziećmi trafiłam w końcu na odpowiedniego stomaologa u dr Cichonia. Leczenie jest takie, że dzieciaki się w ogole nie boją, nie ma awantur i strachu! Tak to ja mogę z nimi chodzić i leczyć ubytki!

no bo to w sumie dobre miejsce do leczenia zębów. A przede wszystkim kompleksowo można u nich się leczyć. wiec moim zdaniem klinika jest ok