Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pięęęękne wlosy

OLEJKI DO WŁOSÓW....kto u żywa??

Polecane posty

Gość pięęęękne wlosy

ja mam już olejek arganowy, wcieram go w wilgotne włosy i pieknie mis ie błyszcza. teraz poluję na kolejny olejek ktory sprawi ze wlsy pieknie ebde błyszczeć. Możecie cos polecić??

Gość pięęęękne wlosy
ale mi nie chodzi o olejki ktore stosuje sie rpzed myciem włosów... chodzi mi o olejki ktore dodają blasku i nakłada sie je na wymyte włosy-coś jak jedwab

Gość pięęęękne wlosy
nikt nie uzywa?? dziewczyny czemu wy nie dbacie o wlosy??przeciez lsniace wlosy dodadzą wam 100 razy wiecej uroku niż nowa kiecka z zary:)

Gość pięęęękne wlosy
polki maja wstrętne wlosy, matowe i zniszczone. Uzywaja najtanszych odzywek i mysla ze im to wystarczy. Za granica chociazby we wloszech czy francji kobiety maja przepiekne wlosy, lśniące , zdrowe. A u nas tleny i fakni odzywek za 10 złotych z marketu

Gość pięęęękne wlosy
w sumie nie dziwie sie ze nie ma zainteresopwania moim tematem bo wy to pewnie nawet nie wiecie ze cos takiego istanieje hehehe z polkami to najlpeiej pogadac na temat rozjasniacza do włosów albo najtanszych kosmetyków

używam olejku rycynowego;].Miałam zniszczone włosy ,suche beznadziejne.Od niedawna robię maseczkę z olejku 2 żółtek i trochę soku z cytryny .Zauważyłam dużą poprawę .

Gość pięęęękne wlosy
halo tu londyn nie chodzi mi o tego typu olejki!:-) chodzi mi o olejki do wykonczenia fryzury, takie ktore nakładasz po umyciu wlosów po to aby wlosy błyszczały

Gość ja używam
hinduskiego olejka. Nakładam go na noc na suche włosy, rano myję dokładnie głowe i szczerze powiem, ze efekt jest super. Włosy lśnią i mają swój blask. Teraz pzymierzam się do zakupu olejku wzmacniajacego :)

Gość pięęęękne wlosy
opisana płyta chodzi mi o maly odzew na moj temat. A widac po polkach ze nie dbaja o swoje wlosy. rzadko kiedy mozna na ulicy spotkac dziewczyne z wypielegnowanymi wlosami. Wiekszosc z dziewczyn nawet nie wie ze takie olejki istanieja

Gość mydestinationnnnnnnn
ja mam naprawdę piękne włosy, zdrowe i lśniące ;) kilka razy miałam taka sytuację, że zatrzymała mnie kobieta na ulicy i pytała co robię, że mam takie włosy. Otóż po każdym umyciu koniecznie odżywaka lub maseczka, i po kazdym umyciu używam jedwabiu, ragularnie je podcinam, staram się ich nie suszyć suszarką. Polecam maseczkę Waxa i naftę kosmetyczną ;)

Gość pięęęękne wlosy
ja tez stosuje rycynowy, kokosowy, robie maseczki z jajka ale temat jest o olejkach ktore sie stosuje po umyciu wlosów!!

Gość ja używam
a jedwab też używałam i teraz jakby się zastanowić to jest chyba nawet lepszy niż hinduski olejek :)

Gość pięęęękne wlosy
mydestination jedbawbiu??to sa same silikony ktore po dluzszym czasie stosowania tylko zniszcza i wysusza ci wlosy Kup sobie lepiej olejek arganowy- cudo! nie rozetluszcza wlosow

Gość ja używam
do autorki - nie mierz wszystkich jedną miarą, ok? ja mam 21 lat i NIGDY nie farbowałam włosów, nie rozjaśniałam itp. Mam piękny naturalny kolor, myjąc włosy zawsze albo przed snem nakładam wyżej wspomniany olejek albo po umyciu nakładam odżywkę.

miałam olejek arganowy ;) też fajna sprawa, rycynowy też fajny ;) hmmm wyszuszają...nie zauważyłam a używam go od 2 lat regularnie i są gładziutkie i napewno nie suche :P miałam z biosilka, waxa a teraz mam z chi.

Ja mam takie wlosy jak na zdjęciu tylko, że ciemny brąz i są naprawdę bardzo lściące ;) ostatnio moja fryzjerka powiedziała mi, że zazdrosci mi takich włosów ;) fajną sprawą są też maseczki domowej roboty.

Gość pięęęękne wlosy
mydestination rycynowy olejek to inna bajka bo tym nie mozna sobie nablyszczyc wlosow przy modelowaniu bo sa tluste///to jest odzywka przed myciem

Gość pięęęękne wlosy
i co uwazasz ze jedwab lepszy niz oolejek arganowy??

Gość ja używam
zależy jaki jedwab... ja używałam profesjonalnego, którego używa się w salonach fryzjerskich. Wystarczyła kropelka jak ziarno grochu. Efekt bardzo dobry. Jeli ktos kupuje jakiś shit w realu to nie spodziewajcie się, ze kupiliscie coś sprawi, ze wasze włosy beda wygladały jak z reklamy szamponu.

Słyszałam że powinno się zakończyć płukanie włosów zimną wodą wtedy się błyszczą ale pewnie są skuteczniejsze metody.

Racja jest po rycynowym się bardziej przetłuszczają ale ja zauważyłam że bardziej się błyszczą niż przed stosowaniem