Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JellyBelly

Najdluzsza seks-posucha w STALYCH zwiazkach ???

Polecane posty

Gość Małoszka
4 lata :D Zdecydowaliśmy się czekać z seksem do ślubu :) I 1 rok był najgorszy, gdy żyliśmy na przeciwnych końcach Polski. Masaaakra.

o matko :-O :-O 3 lata to juz kosmos, zyjac w zwiazku, ale 4 lata czekac do slubu, to juz dla mnie w ogole kosmos :-D

Gość buraczany słodzik
2 tygodnie, w tym jednym miałam miesiączkę, a wtedy przeważnie mam silne bóle i odpuszczam jakiekolwiek igraszki

Gość Małoszka
Spoko, daje się radę :D Teraz w ciąży nadrabiamy 'zaległości' :d

Gość Małoszka
Prawie rok:)

Edek, zadna zdrowa kobieta rowniez nie :-) Maloszka, niezle, 4 lata czekania,, potem slub i teraz od razu w ciazy, to niewiele sie soba ''nacieszycie'' w lozku :-P :-P

Gość on32Tychy
3 lata...to jeszcze 2,5 roku mnie czeka...mam nadzieję,że nie dożyję ;|

Gość Małoszka
Może ja dodam, że my w ogóle byliśmy dla siebie I partnerami w łóżku:) Ciąża, co prawda nieplanowana, ale się cieszymy:)

U mnie w zasadzie zaczęło się po urodzeniu dziecka. Pierwszą przerwę wytrzymałem, bo po porodzie spada libido u kobiety i to jest dla mnie zrozumiałe. Choć wtedy było sporadycznie bzykanie. Ale kolejnej posuchy już nie wytrzymałem.

Gość on32Tychy
"to na pewno nie jest sytuacja bez wyjscia ... " niestety jest ;\ zmykam do domu,miłego popołudnia 🖐️

Maloszka to chyba ejstescie w dzisiejszych czasach ''reliktami '', heheheh :-D ja bym tak nei umiala :-D

Gość niby jak
małżeństwo od 16 lat, troje dzieci, sądziłem że "się dotrzemy", ale to nie prawda, od 2 lat nie kochamy się, próbowałem namówic na terapie, ale dla niej tylko dzieci, przestało mi zależeć, nie mogę walić głowa w mur wspólne dzieci, kredyt i nic wiecej

u mnie trwa nadal,to już 17 miesięcy. Powody: ciąża,mala istotka śpiąca z nami w łóżku,obniżone libido,u mnie.:(

Gość lulululu
najdłuższa posucha to wtedy kiedy mam okres. Jesteśmy 10 lat ze sobą.

Gość niby jak
dziecko spiące razem z rodzicami to podstawowy błąd, który odbije się za jakis czas i wyladujesz jak ja.

Gość niby jak
Na początku przeszkadza, potem chcesz się wykastrowac, a po tem to juz wszystko jedno

Gość nei_nei_z_kawa
Pol roku i zupelnie mi to nie przeszkadzalo, bo nie moglam na niego patrzec :P a potem sie rozstalismy :D

"Edek, zdradziles zone ?" A jak myślisz? Jestem zdrowym facetem, potrzeby mam większe niż armia trojańska :-) Nie przysięgałem celibatu do końca życia. A poza tym, że nie było seksu to jeszcze była cała masa innych rzeczy, przez które się posypało małżeństwo. Wytrzymywałem tylko ze względu na dziecko, ale żonę zdradzałem regularnie.