Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do autorki tematuuuu

jakie inne powody tego, że jest niedobrze?

Polecane posty

myślę, że będziecie w temacie :) w niedzielę miałam dostać okres, nie dostałam, u mnie to nic dziwnego, miewam cykle między 26 a 32 dniem, dzisiaj jest 30. troche mnie pobolewał brzuch ale słabo, od wczoraj co zjem to mi niedobrze przez parę minut ale nic się dalej nie dzieje, w niedzielę kiedy miał przyjść okres zrobiłam test i wyszedł negatywnie, było to w dzień spodziewanej miesiączki więc pewnie wyszedł prawidłowo, tyle, że zrobiłam go ok. 14 w południe więc na pewno nie na czczo i był to test taki z internetu za złotówkę, mój mąż nie wierzy tym testom ale ja sądzę, że gdyby była ciąża to by na każdym wyszła ta druga kreska. znam jedną dziewczynę, której na takim teście wyszła jedna kreska za pierwszym i drugim razem a była w ciąży, jednak myślę, że to super wyjątki. może mi niedobrze bo okres się zbliża, jest taka możliwość prawda?

hop hop!

zalezy po ilu dniach odbył sie stosunek ... jesli 7 dni a nawet wczesniej to wynik testu moze byc ngatywny ... ja tez tak miałam bo za wczesnie zrobiłam test ale ja powtorzyłam test jak mi okres sie nie pojawil to było okolo 3 tygodni ... i wynik wyszedl pozytywny .. po 4 tygodniach zapisałam sie o ginekologa i lekarz potwiercil ze to ciaza i dal mi skierowanie na potwiercenie ktory to tydzien ciazy ... to badanie nazywa sie beta hcg . teraz jestem juz w 14 tygodniu ciazy . pozdawiam

stosunek odbył się w 7 i 11 dniu cyklu, potem jeszcze w dwudziestym którymś ale to już chyba za późno, żeby się zapłodnić więc w grę wchodzą tylko te dwa dni, test wykonałam w 28 dniu cyklu. czasami mnie zaboli troche brzuch więc nie sądzę, żeby to była ciąża no ale pozostaje "ale".

jak nie dostanę w ciągu następnych 2-3 dni to zrobię test i się zapisze jak negatywny, u mnie taki 32 dniowy cykl to nic dziwnego, mam po prostu takie ruchome, tylko dziwi mnie dlaczego mi tak niedobrze.

Gość doktor gin
Sciagaj majty i rozkracz sie,cipskiem do monitora sie ustaw zaraz bedzie badanie tepa suczo